Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Ophion USB charger 5V/2.4A

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Marko M.
  Marko M. (2019-03-06)
 • Product photo from Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)
 • Product photo from Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)

5/5 Kaikille ja kaikenlaisille latureille on käyttöä.

Kun näitä latureita hankkii niin on hyvä tarkistaa jännitteen lisäksi latausvirran määrä että soveltuuko se kuinka hyvin ladattavaan tuotteeseen
- Lammi, Finland - ()
5/5 Pari kuukautta tätä halpaa laturia käytettyäni voin todeta, että tuli tehtyä hyvä ostos. Lataa puhelimet ja tabletit nopeasti, eikä lämpene liikaa, kuten joillakin halvoilla pikalatureilla on tapana. Suosittelen!
- Turku, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän erilaisen laturin kun edellisestä pääsi sauhut karkuun ja toiminta loppui siihen. Tätä uutta olen käyttänyt erittäi tehokkaan ledi lampun lataukseen ja todennut sen lataavan akun paljon nopeammin kuin entinen kännykkä laturi. nyt toivon vaan että tämä toimisi pitkään eli olisi parenpi laatuinen, aika näyttää.
- Turenki, Finland - ()
4/5 Kotona sisällä ladattu lähinnä lasten kevyempiä puhelimia. Toimii hyvin ja on simppeli. Pelkkä 5.v. Joten rajummat akut kaipaa järeemmän laturin. Johto tarvii hankkia erikseen.
- Pälkäne, Finland - ()
5/5 Mainion tuntuinen pieni laturi. Koko oli se, joka sai valitsemaan tämän. Suorituskyky vaikuttaa normaalille ja kaikki kokeilemani laitteet ovat tällä virtaa saaneet. Hinta / laatu kohdillaan. Menee repun pohjalle varalaturiksi reissuihin.
- Rauma, Finland - ()
5/5 Tehokas laturi/virtalähde. Teho riittää hyvin Raspberry 3 käyttöön. Laturin pariksi voisi tarjota edullista, pienen jännitehäviön USB-kaapelia.
- Lahti, Finland - ()

Ophion USB charger 5V/2.4A

★★★★★
★★★★★
11 Reviews

 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

4.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: