Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Tronsmart USB Quick Charger
  • Tronsmart USB Quick Charger

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Eemil H.
    Eemil H. (2017-01-02)
  • Product photo from Mikko H.
    Mikko H. (2016-11-10)

5/5 Loistava laturi ja ollut jo kohta 2v käytössä. Ei moitittavaa ja hintakin oli edullinen. Latauksen tehokkuutta hankala mitata itse mutta vaikuttaa nopeammalla kuin peruslaturi.
- Martinniemi, Finland - ()
5/5 Käyttö nopeaan lataukseen usb3 avulla. Laturi on tukeva ja jos mekaanista vikaa voi ilmetä, kohdistuu se kytkettävään liittimeen eikä laturiin. Laturi on kulkenut mukana myös matkoilla. Etuna tällä on normaaliin usb2 laturiin verrattuna nopeus. On helppo ladata puhelin akkiä jossain baarin tiskillä tai hotellin respassa verrattuna usb2 odotteluun. Ainoa miinus on että saisi olla enemmän liitospaikkoja muillekin laitteille samanaikaiseen lataukseen. Siihenkin olen hankkinut ratkaisun e-Villeltä ostamalla usb3-haaroittimen. :D

Erinomainen ostos. Suosittelen usb3 kättäjille.
- Kirjala, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä ja toimiva seinälaturi, hinta voisi olla ihan hiukan huokeampi niin ehkä tilaisin pari lisääkin näitä! Hyvä tuote tarkoitukseensa kuitenkin. Toimii!
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Tämä todellakin lataa nopeasti ja korvaa täysin esim. älylaitteiden omat alkuperäiset laturit.

Eikä tämä malli edes kuumene yhtä pahasti kuin esim. Samsungin Galaxy Tab 3 oma alkuperäinen laturi.
- Hartola, Finland - ()
5/5 Hankin varalaturiksi kyseisen laturin. Hyvin on ladannu kaikilla kaapeleilla. Ja nopeasti, jos vaan puhelin tukee nopeeta latausta. Oukitelin kaveriksi tämän hankin.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Tuote on toiminut käytössäni moitteettomasti, annan tällä laturilla virran raspberry pi 2:lleni 3m kaapelilla, jonka hukka energia on suuri, mutta antaa silti tarpeeksi virtaa pitää raspberry pi 2 toiminnassa moitteettomasti 1200-1300mA. Lyhyemmällä kaapelilla olen mitannut jopa yli kaksinkertaisen lataustehon.
- Mynämäki, Finland - ()

Tronsmart USB Quick Charger

★★★★★
★★★★★
10 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

Similar Products

Products you might be interested in: