Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable
  • Wsken magnetic MicroUSB-cable

5/5 Pelittää poika käyttää pleikkarissa pysyy lataukset kunnossa
- Hamina, Finland - ()
4/5 Toimiva kaapeli, magneetti hieman heikko irtoaa vähän turhan helposti mutta ajaa asiansa ja voi jopa suositella. Näppärä kun voi pitää micro-usb:tä tabletissa kokoajan ei liitin kulu eikä tarvitse katsoa miten päin piuhan pistää.
- Paattinen, Finland - ()
5/5 Aivan loistavia vimpaimia - ostin nipun, kun PS4-ohjainten latauskaapelit eivät tahtoneet kakaroiden käytössä pysyä ehjinä.

Sen jälkeen kun nää tuli käyttöön, yksikään latausjohto ei ole hävinnyt, kun näillä ei voi ladata kaverien puhelimia eikä yksikään liitin ole mennyt rikki.

Ohjaimen päähän menevä dongle pysyy aika mukavasti paikallaan ja magneettiliitin napsahtaa paikalleen joka kerta oikein - ja lähtee irti rikkomatta liitintä, kun johdon päästä vedetään tai sitä taivutetaan tavalla, joka rikkoisi tavallisen liittimen.

Sen verran oivallisia olivat, että ostin kakaroiden iLaitteisiin vastaavat piuhat, kun olin seuraavan kerran tekemässä tilausta.
- Haarajoki, Finland - ()
5/5 Tuote todella kätevä käyttää, tarvitse sihtailla kun johto oikein imaisee itsensä puhelimeen. Kun nasta on paikoillaan puhelimessa liittimen koloon ei taskussa tai laukussa mene mitään töhnää tukkimaan sitä.

Todella hintansa väärtti.
- Kiuruvesi, Finland - ()
4/5 Annoin lahjaksi seniorille hänen puhelimeen, jolloin hänen ei tarvitse etsiä laturinpaikkaa puhelimesta vaan magneetti hoitaa kytkennän itsestään.
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Tämä tuoten on huomattavasti parempi kuin edellinen jonka tilasin. Tämän magneettikohdistuksessa ei ole väliä laturin piuhan asennolla, koska kyseessä on pyöreä liitin.
- Vantaa, Finland - ()

Wsken magnetic MicroUSB-cable

★★★★★
★★★★★
8 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

11.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: