Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
GoPro Floating Box
It is always risky to use a camera when you are having water sport activity and trying to capture a nice picture. With this floating box you will no longer have this problem.
  • GoPro Floating Box
  • GoPro Floating Box
  • GoPro Floating Box
  • GoPro Floating Box

5/5 Ihan ok peli ja nyt taas tekstiä pitää suoltaa vaikka peli on simppeli ja olen ihan tyytyväinen siihen ja myös postitukseen. Paketti oli fiini kun tuli matkahuoltoon ihan hain itse sitten tiskiltä sen pussin.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Nyt kyllä tuotteen otsikko on harhaan johtava. Myynnissä ei ole mikään kelluva KOTELO, vaan pelkkä tarralla kiinnitettävä kelluke/kumityyny. Tämä kelluke kiinnitetään koteloon mukana tulevalla tarralla. Hinta oli kallis moisesta pehmukkeesta (10,95e), joka onkin ostoni jälkeen pudonnut lähes puolella.
- Kaipola, Finland - ()
1/5 Tuotekuvaus ensinnäkin on hieman harhaanjohtava, sillä kyseessä on pelkkä tarra ja kelluke, vaikka tuotteessa lukee "kelluva kotelo". Aidon GoPro kellukkeen mukana tulee aina myös takakansi. Lisäksi tämä kelluke on huomattavasti takakannen pinta-alaa pienempi ja muutenkin aitoa kelluketta littanampi,joten hieman epäilen, että riittääkö tämän kellukkeen noste pitämään kameraa pinnalla. Tuotteen toimitus viivästyi pahasti, joten ehdin ostaa aidon kellukkeen, mutta "feikin" saatuani olin tyytyväinen, etten sen varaan kameraani ollut jättänyt. Eli en suosittele. Toimii korkeintaan lisäkellukkeena, eli jos esim. surfatessa/leijalautaillessa aalloissa kamera sattuu tipahtamaan, saattaa yhdellä kellukkeella varustettuna kamera jäädä hieman aaltoinhin, joten jos on tämän lisäkellukkeen vielä aidon lisäksi laittanut, saattaa kamera vellovassakin meressä tulla helpommin pintaan.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ei kaunis, mutta toimiva ja näkyvä. Ei kokemusta alkuperäisestä osasta, joten ei voi vertailla täysin. Tarralla kiinni takakanteen ja kyllä tuo kameran kelluttaa.
- Kuukanniemi, Finland - ()

GoPro Floating Box

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
It is always risky to use a camera when you are having water sport activity and trying to capture a nice picture. With this floating box you will no longer have this problem. Your camera floats when it is in the water so you can easily see where your camera is.

Package details:

  • 1xFloating Box
    1xDouble-sided Adhersive Sticker

2.95 £ + VAT
Norm. 10.95
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs
pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: