Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Apple peeler and slicer

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Markus O.
  Markus O. (2018-01-09)
 • Product photo from Markus O.
  Markus O. (2018-01-06)
 • Product photo from Janne L.
  Janne L. (2015-02-25)
 • Product photo from Juha P.
  Juha P. (2015-01-12)

Customers' Contributed Video

4/5 Juurikin omenoiden kuorimiseen. Sorvi oli niin mielenkiintoinen, etta kun poikani pikkupojat olivat kaymassa Lontoosta, jouduin esittelyni jalkeen antamaan sen heille kotiinvietavaksi! Sain udden kuitenkin vaimoni sisarelta!
- Tammijärvi, Finland - ()
4/5 Yllättäen täysin metallinen vimpain. Tämä olikin hyvää laatua ja tällä kun surauttaa omenat spiraalimaisiksi suiroiksi, niin maistuu lapsillekin erityisen hyvin.
- Nokia, Finland - ()
3/5 Hyvin tehty ja tukeva laite, mutta käyttö on vähän kyseenalainen. Leluksi kelpaa lähinnä. Olin ajatellut että tälläpä näppärästi kuorii kopallisen omenoita, mutta näppärämmin kuorii hyvällä kuorimaveitsellä.
- Julkujärvi, Finland - ()
4/5 ei tuu ilman toimeen

...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Toijala, Finland - ()
4/5 Käytän laitetta syksyisin kun teen omenaviipaloiden kuivatusta talvea varten. Pidin tuota ensin leluna mutta yllättäen laite toimii tosi hyvin ja nopeuttaa perinteistä kuorimista! (ihan oikeasti pidin tuota ensin vitsinä)

ei se yksi omena mutta reilun 50 omenan kuorimisen jälkeen tuo alkaa näyttämään kyntensä. Ostin tuon vuonna 2012 ja se on vieläkin joka syksy kovassa käytössä, kunhan muistaa pestä osat huolella ettei ruostu
- Kouvola, Finland - ()
3/5 onhan se vempain joka helpottaa ja nopeuttaa, etenkin lasten omenan kuorintaa. miinuksena se , että kierteet ei ihan istuvia joten kasaaminen hankalaa. metallia joten kestää varmasti hyvin. säätömahdollisuuksia on mutta ne vaatii jonkin ruuvin pyöritystä. hintaansa nähden ihan ok.
- Vuokatti, Finland - ()

Apple peeler and slicer

★★★★★
★★★★★
33 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy

General:

Apples can be eaten with peel but peels are not welcomed when preparing food with apples. This machine slices, peels and deseeds apple all the same time! Now processing a bucketful of apples is not a problem. Apple is placed in the machine and twisting lever you slice and cut the apple with ease.

 

Warranty:

This product has 14-day return policy


Warranty:

6 months

16.95 £ + VAT
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: