Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Loch Ness Ladle

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Taru L.
  Taru L. (2018-01-09)
 • Product photo from Miikka P.
  Miikka P. (2017-01-05)
 • Product photo from Paula J.
  Paula J. (2016-11-12)

Customers' Contributed Video

4/5 Ihastuin kauhan muotoiluun ja ulkonäköön, joten oli pakko saada tuollainen. Käytännössä se ei kuitenkaan ollut niin hieno keksintö. Jos sillä ottaa ruokaa kattilasta, ongelmaksi tulee se, ettei sitä voi laittaa enää pöydälle. Kauhan pohjaaan jää tietysti myös ruokaa, joten alle pitäisi laittaa lautanen. Koriste-esineenä tosi kaunis.
- Imatra, Finland - ()
4/5 No onhan tämä hauska ja hellyyttävä. Väri sopii juuri mahtavasti bataattikeittoon ja muuhun vastaavaan. Vähän hutera varsi, että katsotaan taipuuko vai katkeaako vai elääkö Nessien tavoin ohi seuraavien aikakausien muusta maailmasta välittämättä.

Jos sinulle pitää perustella, miksi soppakulhossasi pitäisi uiden oma Nessie, niin ehkä tämä ei ole sinulle tarkoitettu tuote.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Kivan näköinen ja tuntuinen kauha. Väri olikin juuri tuo turkoosi, kuten toive oli. Pari näitä tuli tilattua, mutta eiväthän ne pystyssä pysy kuten jotkut muutkin jo ovat todenneet. Ei oikein sopinut siihen mihin tilattiin, eli seisoskelemaan sopassa. Se on vain hassun näköinen kauha. Hieman ehkä hintava siihen nähden.
- Tervajoki, Finland - ()
4/5 Söpö ja hassu kauha! :) Ei niin maailman käytännöllisin, ei esim. pysy pystyssä, mutta ei sen väliä! On niin suloinen ja saa otettua isommankin satsin kerralla
- Liminka, Finland - ()
3/5 Kauha on erittäin suloinen. Tuote on myös kätevä, kun ei kaadu kattilassa, paitsi jos ruoka kiehuu liian kovaa. Kauha on kuvan mukaisen värinen ja noin 30cm korkea.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tuotehan on aivan huikean näköinen ja tuo piristystä pöytiin soppapäivinä. Olkoonkin sillä hankala kaapia kattilasta viimeisiä keitoksia pois mutta muuten huipputuote.
- Tampere, Finland - ()

Loch Ness Ladle

★★★★★
★★★★★
19 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

3.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 4 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: