Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor
 • HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Nina H.
  Nina H. (2021-01-21)

5/5 Ostin aikoinaan muutama vuosi takaperin e-villeltä ensimäisen piirtopöytäni 1060PLUS, johon olin todella tyytyväinen! Huion merkki sittemmin on jäänyt takaraivoon hintalaatu suhteeltaan pyörimään ja lähdin taas etsimään Huionia. Tälläkertaa halusin näytöllisen piirtopöydän, sillä oma hahmottamiseni sekä piirtäminen helpottui huomattavasti, kun sain tuttavalla kokeilla vastaavanlaista piirtopöytää.

Selasin E-villeä ja Huionin omia sivuja hinnan tarkkailu mielessä, mutta sisällöltään sekä hinnaltaan Huion Kamvas 13 vei kyllä voiton e-villellä. Tilasin tuotteen ja se saapuikin yllättävän nopeasti! Olin innolla odottanut uutta piirtopöytää, mutta paketin selosteen sekä sivujen tuotekuvailun mukaan paketista puuttui piuhoja sekä ylimääräisenä tuli hanska mukana, vaikkei siitä mainintaa ollutkaan.

Kaiken sompailun ja kokeilemisen sekä piuhojen ostelun jälkeen piirtopöytä saatiin viimein toimimaan kuten sen kuuluu ja kuten arvata saattaa, sen äärellä meni pidempi tovi. Ajureiden ajo oli aika simppeliä ja käyttäminen yksinkertaista.

Verrattaessa vanhaan piirtopöytään, tässä uudessa tuttavuudessa oli paljon sileämpi ja liukkaampi pinta, joka oli kerrassaan iloinen yllätys. Hanska mikä tuli mukana, pehmittää vielä enemmän käden hankausta piirtopöytään ja näin ollen ei tule suttuja, röpelöä tai muutakaan virhettä piirrettäessä. Jalustan ansiosta piirtoasentoa saa muutettua todella helposti, nopeasti ja vaivattomasti mikä minulta ainakin saa isot plussat. Jalustan useat säädöt takaavat sen, ettei huonoa piirtoasentoa voi olla!

Kooltaan tosin piirtopöytä on suhteellisen iso, mutta todella ohut ja ei vie juuri lainkaan tilaa pöydältä. Se jopa sopii sisustukseen ainakin meillä, joten se tuo vähän jopa silmänruokaa elektroniikka väelle.

Käden asento piirtopöydällä vaihtelee pidänkö sitä telineesä vai pöydällä, mutta silti sen saa tuettua tukevasti ja samaan aikaan hennosti piirtiksen päälle aiheuttamatta mitään jumeja tai kipuja. Vastikään minulta leikattiin juuri piirtokäteni, mutta voin sanoa, että tämän piirtopöydän ergonomia ei aiheuta minulle ollenkaan kipuja mitä jotkut muut piirtopöydät ovat aiheuttaneet.

Kynän virrattomuus on ollut itselle positiivinen yllätys! Sen käyttäminen on vaivatonta ja helppoa eikä tarvitse erillisiä piuhoja sotkemaan työpöytää jos kynää täytyy ladata. Kynäteline on vakaa sekä pieni, joka mahtuu mihin vain väliin eikä vie tilaa juuri lainkaan. Kotelossa on kynänpään vaihtotyökalu sekä itse vaihtopäät, joka on omasta mielestä kyllä todella hyvä ratkaisu!

Huion Kamvas on kyllä vastannut omia odotuksia ja ylittänytkin ne täysin! Saumatonta työskentelyä ja varsinkin kun Kamvas 13 tukee niin montaa eri piirto-ohjelmaa. Paras itselle ollut photoshop, jolla saanut tehtyä parempia piirroksia kuin tuolla vanhemmalla piirtopöydällä. Piirtopöytä voi toimia myös toisena näyttönä tietokoneelle, mikäli sellaiseen on tarvetta ja itse senkin olen kokeillut. Kamvas toimii siinäkin työssä moitteetta eikä takkuile ollenkaan. Monipuolinen piirtopöytä on kyllä noussut itselleni isoksi suosikiksi tässä vähän ajan sisällä ominaisuuksiensa sekä hinta-laatu suhteensa vuoksi. Suosittelen kyllä jokaiselle niin aloittelijalle tai konkarille Kamvas 13 tai uudempia malleja! Ajaa asiansa paremmin kuin hyvin, eikä todellakaan jätä käyttäjäänsä kylmäksi. Wacomit tämän rinnalla ovat ylihinnoiteltuja ja pieniä, eikä kyllä ole löytynyt Huionin voittanutta.
- Pernaja, Finland - ()
5/5 Tuote on ehdottomasti hinta-laatu suhteeltaan erinomainen piirtonäyttöjen luokassa. Toimii ongelmitta ja oli helppo yhdistää 3-1 piuhalla koneeseen. Ainoa ongelma, johon törmäsin oli, että usb-c:llä yhdistäminen ei toiminut, vaikka sen pitäisi. Mukana tulevalla 3-1 piuhalla homma kuitenkin pelittää niin hyvin, ettei asia jää kauheasti harmittamaan.
- Raisio, Finland - ()
5/5 Tämä oli halvin laadukas näytöllinen piirtotabletti jonka sain, ja laadukas se onlin. Voin muutaman viikon jälkeen sanoa, että jos joku on etsimässä piirtonäyttöä, tämä on hyvä valinta.
- Kuopio, Finland - ()

HUION Kamvas 13 laminated FullHD drawing monitor

★★★★★
★★★★★
3 Reviews

 • Fast delivery
 • 12 months warranty
 • Free shipping
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

344.95 £ incl. VAT 24%
or 21£/month Klarna
Select Color
Quantity
Choose accessories:

Availability in Finnish warehouse: over 5 pcs
*Delivery time 2-4 days

Similar Products

Products you might be interested in: