Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Xiaomi Amazfit Bip smartwatch leather band
Xiaomi's Amazfit Bip is stylish in its appearance! When you buy the watch, only one bracelet is made of silicone, it is sporty but for parties and other events you may feel more comfortable with one that is made of leather!

5/5 Vastaa täysin kuvausta. Siisti ja laadukkaan oloinen nahkaranneke. Sopii hyvin mustaan älykelloon ja nahkaranneke tuntuu mukavammalta kuin kuminen ranneke.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Onhan tämä nyt tyylikkäämpi kuin se vakioranneke, hiostaakin vähemmän vaikka nahka onkin tehokkaasti käsiteltyä.

On ihan ommeltu kokoon eikä vain liimattu toisin kuin tämän hintaluokan nahkarannekkeet yleensä, joten voisi kestääkin. Pikalukkojen nupit ovat selvästi ulkonevat ja ompeleessakin on sisäpuolella epätasaisen tuntuisia kohtia, eli herkempien ranteessa voi tuntua epämukavalta.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tilasin emännälle älykelloon tämän tuotteen kun hänellä oli ennen silikoninen ranneke ja se alkoi ajan myötä hiostamaan .On ollut tyytyväinen ostokseen
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen silloin kun siitä ensimmäisen kerran ilmoitettiin. Toimitus taisi olla huhtikuun lopulla. Kello on hyvä. Patterin kesto on bluetooth yhteyttä käyttävässä normikäytössä (ei gps:ää) erinomainen: 2-3 viikkoa. Kelloa tukee usea kolmannen osapuolen softa. Amazfit Tools on erinomainen ilmoitusten säätöön, Amazfit Bip WatchFaces tarjoaa loputtoman valikoiman kellotauluja. Näyttöön myydään erikseen suojakalvoja ja sellaisen olisi jo tarvinnut. Yksi näkyvä naarmu on tullut gorilla glassista huolimatta.
- Kerava, Finland - ()

Xiaomi Amazfit Bip smartwatch leather band

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy

The smart watch Xiaomi Amazfit Bip is stylish and delicious in its appearance! When you buy the watch, it only comes with a silicone bracelet, it is sporty and perfect for training.
But for parties and other events it might be better with a really stylish watch strap made of leather!


Specifications:

Passar med: Xiaomi Amazfit Bip
Material: Läder
Justerbar längd 165-215mm
Bredd: 20mm

Package details:

1x Xiaomi Amazfit Bip Armband i läder 20mm 

12.95 £ + VAT
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: