Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Oukitel K6 6" Android 7.1 -smartphone

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Jukka V.
    Jukka V. (2018-04-26)

5/5 Bra text på hemsidan som överensstämmer med produkten.

Snabb leverans för att komma från Kina.

Hade laddat ner alla mina appar som jag är beroende av och då fungerade inte telefonen.

Fick göra en fabriksåterställning och ladda ner apparna igen och sen fungerade telefonen igen.

Mycket nöjd med telefonen nu. Batteritiden är helt underbar laddar var tredje dag.

Ett av de bättre köp jag gjort.
- Rockneby, Sweden - ()
4/5 Painava, mutta siihen tottuu. Kamera onneton, etenkin hämärässä. Kokonaisuutena kuitenkin hintaan nähden hyvä laite, jonka kanssa ei ongelmia ole ollut.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Sutjakasti toimiva keskiluokan luuri.

Kamerat peruskuraa.Laturi unohtui paketista mutta se pitäisi olla tulossa.

Laadukkaan oloinen, akkukesto erinomainen.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Otroligt nöjd med telefonen, den är snabb och stor och fin display. samtidigt har den en bra lagringskapacitet och den har en kamera som jag verkligen gillar.

Om man jämför denna telefonen med andra i samma prisklass så är den outstanding.

Rekommenderar denna smartphone starkt. Jag ger telefonen 5 stjärnor utan att tveka.
- Edsbyn, Sweden - ()
4/5 Oukitel K6 tuli otettua, kun K8000 kanssa huolto ongelmia. K6 siihen verrattuna pyörittää ohjelmia huomattavasti paremmin. K6 kamera erittäin tasokas niin videon kuin kameran osalta. Kuvan taso kuin Windows puhelimessa. Painoa puhelimessa on paljon verraten normi puhelimiin. Mutta akku on niin iso ,että painon ymmärtää. Akun kesto on jotain aivan uskomatonta. Maanantai aamuna täysi akku 100%, seuraava lataus torstaina jolloin 13% akkua jäljellä! Puhelin normi käytöllä nettiä, ohjelmia, musiikkia yms. Tällä hetkellä vaikuttaa että hyvä valinta kaikin puolin. Iso 6" näyttö selkeä ja tarkka! Hyvä kamera! Suosittelen!
- Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Puhelimen toimitus tapahtui ripeästi (vain 2 päivää). Aiemmin olen käyttänyt Windows-puhelimia ja Androi-puhelin on minulle aika uusi asia. Tosin olen käyttänyt jotain vanhempaa versiota (4) lähinnä laiteohjauksiin. Puhelimista minulla on kokemusta NMT-puhelimista alkaen. Tämän puhelimen hankkimiseen päädyin, kun ipadi päätti lopettaa yhteistyön akun osalta (toimii hyvin piuhassa). Tarkoitus on saada tästä matkakumppani, jolla pystyn lukemaan työ, sekä yksityiset emailt, että toimimaan sosiaalisessa mediassa. Puhelimen käyttöönotto sujui ilman ongelmia, jopa työsähköpostin asentaminen onnistui helposti. Toki allekirjoittanut on näitä tehnyt aiemminkin, joten tuo helpous voi olla suhteellista. Sormenjälkitunnistus on minulle uusi asia, se toimii kuitenkin hyvin. Sovelluksia (apit) löytyi helposti Play-kaupasta ja asennukset menivät ilman ongelmia. Jopa SportTracker löyty, ja onistuin vielä liittämään sen olemassa olevaan palveluuni. Puhelintoiminto oli aluksi yllätyksellinen. Tuli pari hasardisoittoa ja taisipa jäädä pari puhelua vastaamatta. Kaikki (myös sosiaalinen media) toimii kuitenkin nyt hyvin, kun on omaksunut puhelimen ohjaustoiminnot. Laite sinänsä on hivenen painavampi, kuin minun aiemmat laitteet, mutta se selittyy isommalla akulla, eikä tuo laite tunnu taskussa painavammalta kuin aiemmatkaan.
- Klaukkala, Finland - ()

Oukitel K6 6" Android 7.1 -smartphone

★★★★★
★★★★★
9 Reviews

  • 24 months warranty
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

2 years

257.95 £ + VAT
or 16£ /month
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs
Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: