Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone
  • Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone

Customers' Contributed Video

5/5 Funkar kanonbra med allt i telefonen snygg design och bekväm att hålla i.

Mycket bra batteritid även vid slutet av dagen efter massor användning.
- Älmestad, Sweden - ()
4/5 Hyvä luuri. Ostin puoli vuotta sitten ensimmäisen, minkä onnistuin tiputtaamaan näyttö edellä kiven päälle. Hinta/laatu/käytettävyys miellytti, joten tilasin uuden. Näytön korjaus on aika kallis, siksi tilasin uuden, ja korjaan edellisen itse, kun kerkiän.
- Saimaanharju, Finland - ()
3/5 Akun kesto ok ja pelittänyt ihan jees, ei moitittavaa...
- Masala, Finland - ()
5/5 Muuten hyvä käytettävyys ja koko sekä muu toiminta. Karttojen lataamainen hidas. Onko näissä niinkuin Oukitelin puhelimessa sama hidas karttojen lataus
- Pudasjärvi, Finland - ()
5/5 Mycket nöjd med denna telefon!

Snygg och diskret design för att vara en tålig telefon. Hittills har den inte varit utsatt för några större fall men den känns väldigt gedigen. Vattentätheten är testad genom undervattensfilmning, inga problem där. Prestandan är bra och batteritiden utmärkt. Jag är är ofta ute på vandring både i skog och fjäll och det känns väldigt bra med en telefon jag inte behöver skydda för stötar och väta. Jag slog dock av funktionen DuraSpeed. Någon slags batterispar-funktion men den verkar dödar alla appar i bakgrunden så man inte få några aviseringar. Jag har en Garmin Fenix-klocka och kommunikationen till den avbröts hela tiden så jag fick inga aviseringar dit heller. Efter att jag slog av DuraSpeed samt lagt till vissa appar i "White List" så funkar det som jag vill. Jag var heller inte så förtjust i den förinstallerade Launchern så jag installerade Microsoft Launcher istället.

Ett litet problem man ställs inför är att alla USB Typ C-sladdar man har sedan tidigare inte funkar på denna telefon, kontakten är för kort. Jag löste det genom att skära bort en bit plast på de kablar jag behövde. Funkade bra på mina kablar, det finns en lite snutt sist i videon som visar hur jag gjorde. Kamerorna är väl inte riktigt i toppklass men för min del spelar det inte så stor roll då jag använder annat för foto och film. Filmen är gjord med DJI Osmo Pocket om inget annat anges.

Vill du ha en snygg och tålig telefon med bra prestanda kan jag verkligen rekommendera denna.
- Kungsbacka, Sweden - ()

Blackview BV9600 (2019) Rugged Phone

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

  • 12 months warranty
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

259.95 £ incl. VAT 24%
or 16£/month Klarna
Quantity
Choose accessories:

*Delivery time 3-4 weeks


pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: