Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Cosmetic brush set | 20 animal hair made brushes
20 cosmetic brushes set with soft and comfortable hair. Functional use for your different needs of makeup.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Laura K.
    Laura K. (2016-10-29)
  • Product photo from Laura K.
    Laura K. (2016-10-29)

4/5 Hankin tämän lahjaksi: Monipuolinen valikoma erilaisia siveltimiä. Laadullisesti kuulemma ihan perus-tasoa. Luonnonharjakset vähän käyristyvät pestessä.
- Sipoo, Finland - ()
4/5 Vaimolle tilasin joululahjaksi. Aluksi kuulemma vaikutti laadukkaalta ja säilytyslaukku on tyylikäs. Vähäisen käytön jälkeen puuvarret alkoivat irtoilla metalli-istukoista, jospa nuo liimalla pysyisivät.
- Ii, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tähän mennessä muutamaa sivellintä paketista. Siveltimien laatu oli hyvä ja laadukkaan oloinen, erityisesti hintaan nähden. Haituvia siveltimistä lähtee, mutta en osaa verrata määrää muihin siveltimiin. Ne kestivät hyvin myös pesua.

Muutama sivellin ovat keskenään melkein identtisiä, erilaisia siveltimiä olisivat saaneet olla erilaisia että käytettävyys lisääntyisi. Hintaan nähden sain kuitenkin erittäin hyvän ja käytännöllisen kokonaisuuden. goog
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Vihdoinkin! Olen haikaillut tällaisen meikkisivellinpaketin perään jo varmasti vuoden, koskaan en ole uskaltanut tehdä ostoa, koska ajattelin näin halpojen siveltimien vain olevan yksinkertaisesti huonoja ja kivijalkakaupasta taas ostettuna ylihinnoiteltuja. Onneksi tein viimein tämän oston, näissä on käytetty aitoa karvaa ja sen tuntee, siveltimet ovat silkinpehmeitä! Vielä en ole kerennyt käyttämään, menevät käyttöön vasta pesun jälkeen. Parissa siveltimessä oli puinen kahvaosa hieman vaaleampi ja yhdessä näyttää kuin liimaus olisi hieman mennyt vinoon, ei haittaa, mutta sen vuoksi en täysiä pisteitä antanut kuitenkaan. Tässä on juuri tarpeeksi siveltimiä ja varsinkin riittävän monta suurta, jonka olen huomannut puutteelliseksi muissa paketeissa. Tässä on kaikki mitä vähän kokeneempi amatöörimeikkaaja tarvitsee. Todella tukevan tuntuiset kädessä, eivät todellakaan anna halpaa vaikutelmaa. Ihanaa!! Siveltimien säilytyslaukku on myös todella kaunis ja kestävän oloinen. Nämä palvelevat varmasti monta vuotta eteenpäin.
- Turku, Finland - ()

Cosmetic brush set

20 animal hair made brushes

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
20 cosmetic brushes set with soft and comfortable hair. Functional use for your different needs of makeup.

Specifications:

  • Size: 11-18cm Bag size: 61.5X24.5cm Material: Animal hair, fiber & nylon Bag material: Artificial leather

21.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs
Next shipment is in about 0 hours 26 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: