Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Camping knife with carabiner
  • Camping knife with carabiner
  • Camping knife with carabiner

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Valtteri V.
    Valtteri V. (2017-04-08)

5/5 pieni ja näppärä vaikka paperi veitsenä.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tehtiin nuotio, ennen (ja, jälkeen) Syksyn viimeiselle kalareissulle. Hyvin toimi. Mutta, varsinainen apu siittä oli kun ankkuri jäi pohjaan kiinni. Epoksilla kaksikiveä (ns. ankkuri) jäi pohjaan kiinni. Vettä n. 5m mutta ankkuriköyttä n.20metriä. Sukelsin (ja, sain flunssan) katkaisemaan köyden niin syvälle, kuin pääsin. Kiitos tämän veitsen, narua säästyi.
- Nokia, Finland - ()
5/5 Joo kätevä veitsi erätarkoituksiin hyvä hinta laatu suhde suosittelen, saattaa vaan kestää noin 1 kuukausi että tullee perille Vastasi kyllä odotuksia kun oli sen verran halpa puukko pysyy hyvin mukana ja piilossa.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Erinomainen retkiveitsi kulkee kivasti mukana terän teroitin vielä hiomalla kun vaitsi tuli. suosittelen kyllä joka kaipaa näppärää veistä

niin se on tässä
- Sahakylä, Finland - ()
4/5 Töissä tarvitsen näppärän välineen millä leikata kelmuja, teippejä yms. pois rullakoista. Hyvin toiminut. Niin kevyt ettei huomaa edes taskussa ja aukeaa yhdellä kädellä. Terä tylsyy helposti mutta myös terottuu kun sipasee pari kertaa johonkin metalliin. Vyöklipsi erinomainen.
- Heinola, Finland - ()
3/5 Todella upean näköinen kääntöveitsi. Hinta laatusuhde on ok. Veitsi soveltuu kirjeveitseksi, ei juuri muuksi. Todella terävä pää veitsessä.

Veitsi muutamassa viikossa.
- Helsinki, Finland - ()

Camping knife with carabiner

★★★★★
★★★★★
6 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

6.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 4 pcs

pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: