Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Camping shovel
  • Camping shovel
  • Camping shovel
  • Camping shovel
  • Camping shovel

4/5 Todella hyvä väline metallinpaljastimen kanssa touhutessa. Kun jotain löytyy, kone piippaa, hakulla on hyvä avata maata ja lapiopuolella loput. Etsintämaasto on usein kova, joten juuri tuollaista välinettä tarvitaan. Ja miksei väline ole kätevä puutarhatöissäkin. Kätevä, kestävän oloinen, sopivan painoinen.
- Vaasa, Finland - ()
2/5 Tämä on kyllä aika lelu, pätkistä koottavan varren kierteet eivät oikein herätä luottamusta ja lapio-osan lukitus on sen verran heikosti tehty että ei kestäne kauaa jos sillä mitään oikeasti yrittää mitään kaksin käsin tehdä... eli ei ole auton aputyökalu penkasta irrottamiseen. (Sellaisiakin kun on liikkeellä.)

Mutta, onpahan parhaasta päästä hiekkalaatikko / linnatyökalu lapsille, tai ihan käypäinen kukkapenkkiin... tai hakkupiikkeineen jollekin hautaistutuksille jonne laitetaan myös jotain lyhdyn jalkaa jäiseen maahan...
- Tampere, Finland - ()

Camping shovel

★★★★★
★★★★★
2 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Similar Products

Products you might be interested in: