Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag
 • Emergency sleeping bag

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Tapio O.
  Tapio O. (2014-09-09)

5/5 Erinomainen tuote jos esim auto sattuu jättämään tielle ja on kova pakkanen. Lämmittää sinua oikein hyvin, jotta kerkiät ajoissa saada apua.
- Tampere, Finland - ()
4/5 No, oli vähän nafti isolle miehelle, lapselle ok. Mutta ajaa tarpeensa kyllä, lämmintä piti yönviileydessä. Laatu kohtuullinen. Turvavarusteena ehkä vältävä.
- Perttula, Finland - ()
4/5 Kevyt ja menee pieneen tilaan, en vielä avannut pussia mutta keveytensä ja kokonsa puolesta kulkee repussa kuin sitä ei olisikaan, suosittelen metsästäjille ja retkeilijöille jotka yöpyy ulkona.
- Haukipudas, Finland - ()
4/5 No kaikki Partiossa tai Royal Rangereissa hengailleet henkilöt tuntee tämän tuotteen. Käytetään myös nimeä 'avaruuspeuitto'. Pidän talvisin mukana auton ensiapulaukussa. Pitemmillä hiihtoretkillä on myös mukana. En ole vielä 'korkannut' eli käyttänyt tuotetta, mutta avasin ja tutustuin kotona. Tarkastelun lopputulema: ok tuote, suosittelen. Hinta sopiva.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 I en nödsituation kan jag tänka mig att den här är jättebra, likaså är den liten och tunn vilket gör att den är enkel att bära med sig, men den är väldigt ömtålig, så jag tvivlar att den håller en natt.
- Sävsjö, Sweden - ()
5/5 Tuote ei vielä ole ollut käytössäni. Ostin yhden varmuuden varalle autooni, ja toisen retkeilytarkoitukseen kun syksyisin ja talvellakin tulee telttailtua. Aiemmin käytössäni on ollut lämpölakanoita ("avaruuslakana"), arvelisin tämän lämpöpussin olevan kätevämpi makuupussin ympärillä.
- Tammisaari, Finland - ()

Emergency sleeping bag

★★★★★
★★★★★
16 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy

General:

SImple sleeping bag that can be folded into a small space. Recommended for hikers, trekkers and travellers and storage into a car. Made from a material that reflects heat. Intended for one time usage only.

 

Warranty:

This product has 14-day return policy.


Similar Products

Products you might be interested in: