Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
JJRC H31 extra battery
  • JJRC H31 extra battery

4/5 Vara-akku dronelle. Toimii aivan samoin kuin alkuperäinenkin, eli antaa saman toiminta-ajan. Vaikka se ei tietenkään ole akun vika, toiminta-aika jää kuitenkin kummallakin akulla tuotteen tiedoissa mainittua pienemmäksi eli vain noin viiteen minuuttiin.
- Pori, Finland - ()
5/5 Hyvä akku! Helppo vaihtaa, kätevä tarkoitukseen. Hienoa että vara-akku sopi siihen tarkoitukseen mihin tilattiin. Ja kaikenlisäksi toimi hyvin.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Kopterin ehdoton lisähankinta. Aku on tyhjä noin vartissa, ja lataaminen kestää noin tunti, riippuen laturista, joten ylimääräinen akku lisää ehdottomasti iloa. Suosittelen tätä tilamaan heti kopterin mukaan, toimitus kun välillä kestää-
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Ollut vasta viikon käytössä joten pidemmältä käytöltä ei ole vielä antaa arviota. Hinta mielestäni hieman korkea.
- Riihimäki, Finland - ()

JJRC H31 extra battery

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

3 months

7.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: