Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent
 • NatureHike Taga one person tent

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Aapo J.
  Aapo J. (2018-06-18)
 • Product photo from Aapo J.
  Aapo J. (2018-06-18)
 • Product photo from Jari T.
  Jari T. (2018-03-21)
 • Product photo from Jari T.
  Jari T. (2018-03-20)
 • Product photo from Jari V.
  Jari V. (2017-06-23)
 • Product photo from Jari V.
  Jari V. (2017-06-23)

Customers' Contributed Video

5/5 Teltta on kevyt ja helppo kasata. Ekalla kerralla katsoin you tubesta neuvoa kasaamiseen, koska teltan malli on erikoinen, enkä ollut ihan varma, miten katossa oleva lyhyempi tuki menee, mutta nyt kasaaminen on tosi helppoa ja nopeaa. Olen nukkunut 2 yötä teltassa, ensimmäisen yön järven vieressä n. 10 asteen yölämpötilassa (Suomi, heinäkuu) ja toisen yös ns kuivalla maalla kaupungissa, yölämpötila n. 13 astetta (Suomi, heinäkuu). Yllättäen kaupunkiyönä telttaan kertyi kondensiovettä sisäpuolelle, mutta vesi ei sentään kuitenkaan tippunut päälle. Ensimmäisenä yönä järven vieressä en kondensiovettä huomannut. Telttaan mahtuu hyvin se 1 hlöä ja ehkä toinenkin menisi jos ihan vierekkäin/limittäin nukkuisi, mutta kahta makuualustaa ei kyllä lattialle mitenkään mahdu vierekkäin. Verkkoseinät sisäteltassa ovat hyvä juttu ja toisessa seinässä oleva vetoketjullinen luukku, josta voi laittaa repun sisäteltan ulkopuolelle, mutta ulkoteltan alle suojaan. Annoin arvostelussa laatu- ja käytettävyys-osioille vain 4 tähteä, koska en vielä lyhyestä käyttöiästä johtuen tiedä laatua, ja se kondensiovesi vähän heikentää käytettävyyttä- tosin en tiedä, olisiko asia mitenkään helposti estettävissäkään. Se auttanee, jos ulkoteltan ns eteisen voi jättää avoimeksi yön ajaksi. Tähän mennessä olen muutoin ollut erittäin tyytyväinen telttaan.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Testikasaus kotipihalla. Iloisesti yllätyin laadun tuntua ja pystytyksen helppoutta. Todella kevyt teltta, reilu kilo footprintin kanssa. Testimakailussa 6-vuotiaan pojanpojan kanssa todettii, että hätätilanteessa mahtuisimme molemmat nukkumaan yömme kohtuumukavasti. Kestävyydestä ei vielä kokemusta, mutta parin viikon päästä joudutaan tositoimiin.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Vähän kondensoituu vettä sisäpuolelle, nukuttu yö kunnon myrskyssä kesällä ja aamulla heräsin kuivasta teltasta pl. pientä kondenssia katosta. Ainut huono puoli on ettei ole vapaasti seisova, mutta jos sitoo esim. Vaelluskepit päätyihin niin saadaan telttakin vapaasti seisomaan :D
- Ilmajoki, Finland - ()
5/5 Ostin teltan matkalleni Uuteen-seelantiin, koska tarvitsin kevyen, pieneen tilaan menevän vaellusteltan. Teltta on pakattuna erittäin näppärän kokoinen ja pitää rinkan painon mukavissa lukemissa. Sisälle mahtui hienosti 75kg/178cm henkilö patjan sekä pikkurepun kanssa. 70 litrainen rinkka mahtui nippanappa absidin alle, mutta isomman rinkan kanssa olisi varmaan tullut ongelmia. Vedenpitävyys tässä on huippuluokkaa, kuten myös tuulikestävyys. Vietin yhden päivän/yön teltassa syklonin aikaan, jonka näin yksinkertaisesti tuhoavan muita retkitelttoja. Kestävyyttä varmasti edesauttaa teltan hyvä rakenne, pieni koko sekä kiinnityspisteet. Materiaali on sen verran ohutta, etten suosittele terävässä maastossa käytettäväksi ilman erillista alustaa esim. pressu. Tähän hintaan huikea tuote!!
- Tampere, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden erittäin laadukkaan oloinen teltta ja ennen kaikkea kevyt. Isolle rinkalle ei absidissa ole tilaa, mutta eiköhän sen rinkan saa muullakin keinoin kuivana pysymään. Tämä pitää antaa pojalle testattavaksi heti seuraavalle reissulle ja tilaan itselleni tuon 2 hengen mallin.
- Pielavesi, Finland - ()
5/5 Hankin teltan ultrakevyeksi yhden hengen vaellusteltaksi. Yli viikon yöpymisten jälkeen Kevon ja Tenon maastossa voin lämpimästi suositella telttaa! Kaksi kunnon sadeyötä todisti että ON vedenpitävä. Vesi pysyi ulkona ja hyttyset samoin. Kevyt on ja helppo pystyttää. Kovin pitkälle ihmiselle tämä voi olla vähän nafti mutta 175 cm mahtui hulppeasti. Absidi on rinkalle liian pieni kuten joku toinen jo arvioi. Lyhyempi ihminen saattaa saada sen sisällekin mutta itse pidin öisin rinkkaa puoliksi ulkona sadesuojan alla ja tämä toimi ihan hyvin.
- Turku, Finland - ()

NatureHike Taga one person tent

★★★★★
★★★★★
9 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • 12 months warranty
 • Free shipping
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

Similar Products

Products you might be interested in: