Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Xiaomi Yi 2 action-kameran lisävarustesetti 17kpl
  • Xiaomi Yi 2 action-kameran lisävarustesetti 17kpl

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Taika P.
    Taika P. (2019-01-22)

4/5 Avasin paketin ja tutustuin sisältöön ja huomasin että osa tavaroista on mitoitettu keskiverto aasialaisen mukaan eikä oikein sopinut elintaso levityksen saaneen suomalaiseen.

Muuten laatu tuntui vastaavan odotuksia eikä mitään ei ole hajonnut monen käyttökerran jälkeen. Eli pienemmälle todella oiva varuste valikoima.
- Inkoo, Finland - ()
5/5 En ole aivan kaikkia ehtinyt vielä kokeilla mutta otsa- ja rintaremmit ovat olleet jo kovassa käytössä fillarivideoita kuvatessa. Laukussa kamera ja tärkeimmät säilyvät ja kulkevat mukana turvallisesti. Laturi ja lisäakut ovatkin välttämättömät tällä käytön määrällä. Kun kamera ei ole rinnassa tai otsassa kiinni ja kulkee metsässä kävellessä taskussa, käytän silikonisuojusta. Takanäytön suojasin oitis suojakalvolla. Tämä paketti on ehdoton tämän kameran mukaan hommattava. Ei mitään turhaa ja kaikki tarpeellinen itse kullekin.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Täydellinen setti, ilman tätä ei pärjää! Vesitiivis kuvauskotelo tosiaan pitää vettä, kaikki hihnat ym. Vaikuttavat kestäviltä, hyvät säädöt. Vain valkoinen "reuna/yleis- suoja oli naurettava. Ei sopinut kameraan ollenkaan, ihan liian "lörpsähtänyt" siitä kuva.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tämä lisävarustesetti yhdistettynä Xiaomi Yi 4K WiFi action-kameraan on jos ei nyt ihan välttämätön niin ainakin lähes. Vesitiivis kotelo on ollut vesitiivis parin vuoden käytön jälkeenkin. Sähköähän kamera syö, joten tupla-akut timivalla laturilla tarpeen.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Tilasinpa tämän sefie/kolmijalkakepin 2 viikoa sitten ja yllätys olikin, kun se saapui jo 2 viikon kuluttua. Pettymys olikin , kun avattuani paketin, huomasin, että kaukosäätöpalikka puuttui sille vartusta kolosta. Olen ilmoittanut asiasta asiakaspalveluun ja odottelen nyt jatkotoimenpiteitä.

terv. Kari Sippola, Rauma
- Rauma, Finland - ()
5/5 Laturi on todella kätevä ja vara-akut on välillä tarpeen. Vesitiivis kotelo toimii, paitsi jos haluat muuttaa resoluutiota kesken sukelluksen ja avaat sen pinnalla. Kosteus pääsee sisään avatessa ja lasi voi mennä huuruun, ei onneksi pilaa kameraa pieni kosteus.

Laukku on todella kätevä kaiken kuljetukseen, joskin kolot on hassun muotoiset joillekin esineille.
- Tampere, Finland - ()

Xiaomi Yi 2 action-kameran lisävarustesetti 17kpl

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

This product is currently unavailable from this warehouse
You can order from

Or you can search for products
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Similar Products

Products you might be interested in: