Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
ESYB S6 charger
  • ESYB S6 charger

4/5 Näppärä ja nopea laturi 18650 akkujen lataukseen. Lataa monta akkua kerralla kätevästi. Toimitus oli nopea ja olen ollut tuotteeseen oikein tyytyväinen
- Piispanristi, Finland - ()
5/5 Kyllä on näppärä peli. Nopea lataus ja valot ilmoittaa, kun lataus on valmis. Olen käyttänyt AA ja AAA paristoja latauksessa ja ainakin näiden lataus onnistuu näppärästi.
- Sahalahti, Finland - ()
5/5 Olen ollut todella tyytyväinen tähän laturiin, toimii ja pelittää niinkuin pitääkin . Hinta/laatu suhde hyvä. Ei ole sellainen pilipali hökkeli vaan tukevan tuntuinen. Tätä voi kyllä suositella ilman häpeemistä.
- Huittinen, Finland - ()
4/5 Pari viikkoa ollut käytössä akkulaturi ja on ollut hyvä. Lataa akut nopeasti ja ledit näyttää latauksen aikaisen tilanteen johdonmukaisesti. Ja kun samalla laturilla saa ladata vaikka yhtä aikaa jokaista akkutyyppiä (AAA,AA,18650), se on luksusta. Ainoa huono puoli on akkujen laitto paikalleen, se on vähän huonosti toteutettu. Suosittelen...
- Oulu, Finland - ()
4/5 Tämä tuli postitse melko nopeasti. Lamput tulivat vasta nyt v. 2018, joten eivät ennättäneet joululahjaksi, kuten suunnittelin. Tyytyväinen olen tuotteeseen ja uskon sen maksavan hintansa takaisin latausten myötä.
- Säkylä, Finland - ()
4/5 Laturiin sopii monenlaiset sauva-akut ja ainakin tietojen mukaan sen pitäisi pystyä lataamaan melkein vaikka mitä tahansa. Laturi on erittäin pelkistetty, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Akkujen tyhjennystä ennen latausta siinä ei tietääkseni ole. Ainakin ensituntuma 1.2V:n AA-akujen latauksesta oli ihan positiivinen.
- Oulu, Finland - ()

ESYB S6 charger

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

19.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 5 pcs
Next shipment is in about 8 hours 35 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: