Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Solaris Beacon Solar Outdoor Light 90LED
Outdoor lighting Solaris Beacon can be used to illuminate quite large areas on a facade or, for example, above a garage door. Charged with solar cell.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Tero L.
  Tero L. (2019-06-10)
 • Product photo from Tero H.
  Tero H. (2019-01-04)
 • Product photo from Tero H.
  Tero H. (2019-01-04)
 • Product photo from Petri H.
  Petri H. (2018-10-23)

Customers' Contributed Video

4/5 Tuote on hyvä leitoin vuosi sitten 2 kappaletta kokeeksi talon pimeälle pitkälle sivulle.Välimatka oli liian pitkä n.6-7m Tilasin 3 valaisinta lisää ja nyt valaisee hyvin.Vuoden vanhat valot yhtä kirkkaat kuin uudetkin
- Pori, Finland - ()
4/5 Kätevä johdoton ulkovalaisin. Toimi hyvin ja on kirkas edelleen, mutta asensin sen niin että kovalla sateella vettä meni sisään jolloin hämärä- ja liiketunnistimet lakkasivat toimimasta. Avasin sen, kuivasin jne mutta ei korjaantunut. Takuu ajat sitten ohi...Tilasin tänään uuden ja asennan sen suojaan sateelta, jäihän risasta tehokas taskulamppu :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii, kun vain aurinko paistaa. Laitoin vajan seinälle, missä ei ole sähköä. Hyviä ja tarpeellisia tämmöiset, jotka tarvitsevat vain pienen auringon paisteen.Suosittelen.
- Jamali, Finland - ()
5/5 Minulla on se omakotitalon kuistilla, ja se syttyy kun tulen pimeällä kotiin, tai lähden kotoa. Hyvin näkee sen valossa mennä autolle ja sammuu jonkin ajan päästä itsekseen. Olen tosi tyytyväinen tuotteeseen. Se latautuu myös pilvisellä säällä,
- Rantasalmi as, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen Suomen varastolta arkipäivänä, tuote saapui matkahuoltoon seuraavana aamuna. Laite on todella kätevä koska itsellä ei ole terassille pistorasiaa ja akutkin tulivat tuotteen mukana joka oli iso plussa. Valo on todella kirkas, latasin akut laturilla ensimmäisen kerran jonka jälkeen auringonvalo on riittänyt hämärällä/pimeälläkin grillailuun jonka takia valon tarvitsin. Se myös valaisee viereistä terassia hyvin, sekä muuta ympäristöä ja aurinko paistaa valaisimeen koko päivän ja illan niin lataus laturilla on täysin tarpeeton (laturia ei tule mukana). Erinomainen valo niin autotallin eteen, terassille, jne. Valo toimii hämäräkytkimellä ja liiketunnistimella, siten se ei pala valoisalla turhaan ja eri asentojakin löytyy kolme valaisulle. Suosittelen varsinkin paikkoihin joista ei saa sähkönsyöttöä valolle, esim. mökille, varaston seinälle jne. Ei voi kun kehua jos hakee valoa jolla näkee pimeässäkin hyvin hyvin!
- Lempäälä, Finland - ()
3/5 Valoa pihalle luotettavasti ja helposti. Sitä mitä tilasi oli juuri sitä ja vähän enemmän.

Ostos oli hyvä. Suosittelen. Hinta laatu suhde oli hyvä. Helppo asentaa ja ohjeet hyvät.
- Helsinki, Finland - ()

Solaris Beacon Solar Outdoor Light 90LED

★★★★★
★★★★★
21 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy

Do you need an efficient lamp with a lot of power for the garage? This lamp lights up a large area and is efficiently charged with its built-in solar cells.

Outdoor Lighting The Solaris Beacon is a slightly larger and stronger variant than the Solaris Black which can be used to illuminate quite large areas, for example on a facade or above your garage door.

Like other Solaris outdoor lights, Beacon is IP65 rated as water resistant and dustproof. The entire top has solar panels and it is equipped with both twilight and motion sensors. Light mode 1 is useful especially when the day shrinks, because then the light is only lit in the dark when it detects movement. That way, the device saves the battery and has a better chance of recharging the next day.

Solaris Beacon is easy to install. Screw the supplied screws into the wall to 3/4 parts and hang up the lamp.

This text has been translated with Google Translate ©


Specifications:

Easy to install with screws
Also lit up to the sides
90 LEDs
twilight switch
Motion sensor detection range: 120 °
Motion detector max. distance: 8-10m
IP65 rated water and dust resistant
3 light modes:
1) Motion guard at dusk, otherwise off
2) Motion guard at dusk, otherwise it lights with half effect at dusk
3) Continuous half-power at dusk
Battery: 4400mAh (2 x 18650 batteries at 2200mAh)
Dimensions: 305 x 105 x 48 mm
Weight: 400g

Package details:

1 x Solaris Beacon
2 x Screws
2 x Concrete plug

Warranty:

6 months

21.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: