Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Travel tool and utensil
Everything you need to cut, open, close, swerve and pop in one utensil.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Tatu H.
    Tatu H. (2018-07-22)

4/5 Käyttänyt tuotetta vaelluksella pari kertaa ja kotona pikku asioiden korjaamiseen/vääntämiseen. Tuote on yllättävän painava ja hintaansa nähden on kestävän oloinen. Toki laadussa huomaa eron oikeaan lethermaniin, mutta hintaansa nähden laadukas. Olen tyytyväinen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Aika vähäistä on ollut käyttö, mutta ensi tuntuma oli hyvä. Monipuoliset toiminnot. Ei takertele, eikä mikään ole liian jäykkää, eikä löysää, mutta jotkut osat kaipaavat vähän hiontaa, terotusta. Sitten se on oiva asia.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Ei tämä minkään leathermanin veroinen ole.

Mutta kuitenkin tarpeeksi hyvä ja pienen kokonsa ansiosta kulkee kätevästi matkassa joka paikassa. Käytössä töissä ja vapaa-ajalla. suosittelen ostamista. Hinta ja laatusuhde hyvä.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hyvä ja laadukkaan oloinen tuote eikä ole hinnalla pilattu. Useita erilaisia toimintoja ja vaikuttaa kestävältä. Suomesta ostettuna maksaa paljon enemmän. Tällä hinnalla kannattaa kyllä ehdottomasti tilata täältä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Laadukkaan ja tehokkaan oloinen monitoimityökalu. Ostin näitä muutaman joululahjaksi ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Toivottavasti lahjansaajatkin pitävät tuotteesta.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Pilkillä ja muutenkin eräillessä hyvä hankinta. Mukana tullut pussikotelo kiinnittyy näppärästi vyöhön kangaslenkillä, mikä helpottaa nopeaa käyttämistä. Pihtien jousi on todella heppoisen oloinen, muttei vielä ole pamahtanut irti tai katkennut, mutta sitä odotellessa. Terät ovat melko teräviä, mutta saha on hyvin terävä.
- Joensuu, Finland - ()

Travel tool and utensil

★★★★★
★★★★★
15 Reviews

  • Tax free
  • 60 day return policy
Everything you need to cut, open, close, swerve and pop in one utensil.

Specifications:

  • Specifications: 11.5cm
  • Material: stainless total
  • length: 255 (mm)

Warranty:

6 months

10.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 3 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: