Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
PiMAX 5K+ VR headset
 • PiMAX 5K+ VR headset
 • PiMAX 5K+ VR headset
 • PiMAX 5K+ VR headset
 • PiMAX 5K+ VR headset
 • PiMAX 5K+ VR headset

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Esa H.
  Esa H. (2019-04-09)
 • Product photo from Esa H.
  Esa H. (2019-04-09)
 • Product photo from Mika J.
  Mika J. (2019-04-06)

4/5 Tuote saapui todella nopeaa, tilauksesta noin viikko. Itse laite oli hyvin pakattu. (Katso kuvat) Toimituksesta iso kiitos Villelle.

Käyttöönotto oli helppoa: Viven majakka netistä, pimaxin johdot kiinni ja pitoolin asennus. Pitool hakee automaattisesti oculus ja steam vr pelit mitä oli asennettuna omalla koneella ja näyttää ne my games kohdassa.

Omistan ennestään Rift CV1 silmikon, lisäksi pimaxia ennen oli myös odyssey. Näihin verrattuna parasta on laaja näkökenttä (normaali asetus on sopiva itsellä, 150 astetta vaakasuunnassa) ja vihdoin suht riittävä resoluutio. Maisemat ovat myös kauempana tarkempia kuin entisillä kypärillä, reson lisäksi asiaa selittää pimaxin lcd paneelin parempi ali-pikselirakenne. Miinuksena värit , etenkin musta on jäljessä odysseytä ja rifitiä.

Itsellä tämä tuli ensisijaisesti DCS simulaattori käyttöön, kyseisessä käytössä paras kypärä kokonaisuutena mitä saa. Mittaristot ja kohteet näkee paremmin, lisäksi kiikarit silmillä -efekti on poissa. Laaja näkökenttä on parhautta.

Miinuksia : softa hieman kehitysvaiheessa, säätöjen viilaus per peli voi aloittelijaa ärsyttää. Myös kuulokkeiden puute häiritsee riftin ja odyseyn jälkeen.

Itselle tämä istuu hyvin kasvoille ja oma silmien IPD on 69mm. Toistaiseksi ei ole ongelmia silmien väsymisen kanssa.

Pidempikin käyttö on mukavaa mutta pienipäiselle tai kapea kasvoiselle vakio pehmuste voi olla turhan leveä.

Kokonaisuutena tässä on hyvä VR silmikko pitkälle tulevaisuuteen modulaarisen rakenteen ansiosta (lisävarusteita on luvassa)
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Pimaxin pitkään odotettu uuden sukupolven VR-lasit tarkemmalla resoluutiolla ja suuremmalla näkökentällä (FOV) tuo virtuaalimaailman paljon puoleensavetävämmin käyttäjälleen, kuin edellisen sukupolven VR-lasit. Parasta VeeÄrrää, mitä tällä hetkellä on saatavilla.

Valmistaudu asennuksessa googlaamaan paljon ohjeita ja vinkkejä, että saat lasit täysin toimintakuntoon.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Asennus helppo. Tämä tuote ei sovellu aloittelijalle. Pelikohtaista säätämistä. Lento- ja auto simut 150 fov= hyvä! Simut toimii ilman telakoita ja ohjaimia, ( vive controller ja base station). Vorpx toimii. Oculucsen ohjelmat toimii, videot hienompia kuin

Oculus( Youtube vr). Näytönohjain 1080 ti ja 8700 prossun ylikellotettuna 4,8ghz niin hyvä. Verrokkina oli oculus rift joka jää kuvan tarkkuudessa ja koossa selkeästi. Tuote oli huonosti pakattu, vain muovipussi alkuperäisen laatikon ympärillä. Onneksi laite ehjä, laatikossa kolhuja
- Klaukkala, Finland - ()

PiMAX 5K+ VR headset

★★★★★
★★★★★
3 Reviews

 • 12 months warranty
 • Free shipping
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

829.95 £ incl. VAT 24%
or 50£/month Klarna
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: