Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
e-Drift hoverboard R8 8" kantolaukku
  • e-Drift hoverboard R8 8" kantolaukku

4/5 Kätevä laittaa hoverboard laukkuun ja kantaa kädessä tai heittää selkään repputyylillä. Kangas vaikuttaa laadukkaalta, se on paksua ja vettähylkivää. Jokin vetoketjullinen pikkutasku olisi vielä hyvä olla. Kyljessä on vain avoin verkkotasku.
- Tervakoski, Finland - ()
5/5 Kantolaukkua käytetty hooverin suojapussina, pussi on helppo laittaa paikoilleen ja kantaminen sujuu hyvin kahvoista. Hinta/laatusuhde paikoillaan.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Tilasin kassin samalla kertaa hoverboardin kanssa. En ole sitä juuri käyttänyt, kun ei ole ollut varsinaisesti tarvetta. Laite mahtuu kassiin juuri ja juuri, kun tunkee ja sovittelee. Materiaali ei vaikuta erityisen laadukkaalta, ja tulee tunne, että saumat saattavat ratketa helposti. Myös kiinni laittamisen kanssa tuli vähän saman tapainen fiilis. Vetoketju kyllä menee juuri ja juuri kiinni, jos laite on laukussa täsmälleen oikeassa asennossa.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Tukeva kantokassi, missä helppo kantaa hoverboardia, mitä olisi muuten hankala kantaa painon vuoksi. Laturi mahtuu hyvin taskuun, mikä kantolaukussa kiinni. Suosittelen!!!
- Valkeala, Finland - ()
4/5 Kantolaukku toimii hyvin ja sitä on helppo kantaa, mutta koska lauta on painava niin käteen voi ruveta sattumaan jos liikaa kantaa. Tuote on kestänyt hyvin laudan painoa, eikä ole revennyt. Jos matkustat esim. junassa voit laittaa laudan sinne säilöön ja matka sujuu huoletta. Hinta on edullinen ja on odotusten arvoinen. Superhyvä tuote.
- Akaa, Finland - ()

e-Drift hoverboard R8 8" kantolaukku

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Partner Price 17.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: