Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Näppäimistö/suoja Teclast X98 Plus II tabletille
 • Näppäimistö/suoja Teclast X98 Plus II tabletille
 • Näppäimistö/suoja Teclast X98 Plus II tabletille

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Jussi R.
  Jussi R. (2016-12-25)
 • Product photo from Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)
 • Product photo from Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)

Customers' Contributed Video

4/5 Tilasin tabletille näppiksen ja on hyvä, pienikokoinen näppäimistö. Toimii hyvin tabletilla ja älytelkkarissa. Suosittelen pientä ja toimivaa näppäimistöä etsiville.
- Minkiö, Finland - ()
4/5 Toiminnaltaan tama nappaimisto on hyvä. tasta puutuu kuitenkin skandinaaviset aakkoset. Laitteen liittäminen tabletin tai puhelimen Pariisi on helppoa Tilasin tabletin mukana Taman nappaimisto sielun kanssa. olisi ollut hyvä jos suojassa olisi ollut jokin kiinnitysten Anneli tallessa nappaimistolle. talloin nappaimisto pysyisi paremmin tabletin mukana ja suojassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin suojan ja näppäimstön uudelle tabletilleni ja ovat toimineet moitteettomasti. Olen todella tyytyväinen. Voin suositella sitä muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistö ja tabletin kuoret ovat enemmän kuin hyvä lisä tabletille. Varsinkin Windowsin puolella näppäimistö tekee laitteesta käytännössä läppärinkorvikkeen. Kuoret tosin vaikuttavat siltä, että niiden käyttöikä ei ehkä ole niin hyvä kuin toivoisin, mutta kauniisti pitäen varmasti kestävät riittävän pitkään.

Näppäimistö on kuoressa kiinni magneetilla, mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Alussa näppäimistön latauksen kanssa oli ongelmia, mutta ilmeisesti laite kaipasi muutaman kunnon latauksen ennenkuin lähti toimimaan. Välillä Bluetooth-näppäimistön yhdistäminen on haasteellista, erityisesti Windowsin puolella. Siksi kaipaisin ihan perinteistä piuha-mahdollisuuttakin, mutta kyllä tämän kanssa pärjää. Välillä pitää poistaa ja asentaa uudelleen, joka ärsyttää, mutta on periaatteessa pieni vaiva.
- Lielahti tl, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen näppäimistö.

Yhdistäminen Teclast X98 tablettiin onnistuu vaivattomasti, ja asetukset muuttamalla saa myös ääkköset toimimaan. Tosin sillon osan erikoismerkeistä joutuu etsimään ns. ulkomuistista, joka saattaa olla ongelma jos käyttää tietokonetta harvemmin..

Näppäimistön akku ladataan micro-usbllä, joten kaikkien android laitteiden laturit sopivat hyvin. Akun kesto on vähintääkin riittävä... aktiivisessa käytössä kestää about 4 päivää...
- Turku, Finland - ()

Näppäimistö/suoja Teclast X98 Plus II tabletille

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Similar Products

Products you might be interested in: