Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Oneplus 6 tempered glass

5/5 Lasin saa helposti paikoilleen ja se on siistin näköinen. Lasi on tarkasti mitoitettu puhelimen mittoihin. Tarkka teinikin piti lasin erinomaisena ja hyväksyi sen puhelimeensa.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Helppo ja edullinen tapa suojata puhelimen näyttö.

Kätevästi tuli suoraan postilaatikkoon ja erittäin yksinkertainen asentaa.

Operaattoreilta ostettaessa reilut tuplahintainen, joten helppo suositella.
- Karjaa, Finland - ()
3/5 Asennus oli helppo. Nyt viikon käytön jälkeen rupeaa irtoamaan hieman reunoilta. En tietenkään voi olla täysin varma onko kyseessä asennusvirhe mutta monta panssarilasia/suojaa asentaneena uskon, että asennus meni ohjeiden mukaan. Niin ja ensimmäinen lasi oli jo aivan säpäleinä kun avasin pakettia, lienikö sitten kuljetusliikkeen hajottama. Jouduin odottamaan uutta (takuuna kyllä meni) 3 viikkoa. Ihan putkeen ei siis ole mennyt tämän tuotteen kanssa.
- Kangasala, Finland - ()
2/5 Oneplus 6:n panssarilasi, mitähän tästä nyt sanoisi. Ihan liian pieni puhelimeen. Peittää hädin tuskin näyttöosan, mutta ei mene milliäkään lasireunojen päälle. Taitaa mennä suoraan roskiin...
- Oulu, Finland - ()

Oneplus 6 tempered glass

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Products you might be interested in: