Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Oneplus 6 tempered glass
  • Oneplus 6 tempered glass

4/5 Hinta/laatu kohdallaan.Postilakko vähän hidasti toimitusta. Asennus sujui helposti ja lasi asettui paikalleen hyvin, mielestäni voisi olla millin pari suuntaansa isompi. Samoin kuin aikaisemmissa arvosteluissa reunoilta alkoi parin viikon käytön jälkeen irtoamaan.
- Turenki, Finland - ()
5/5 E-ville teki sen taas. hinta/laatu ‑suhde vie jälleen kerran voiton kirkkaasti. Vastaavaa tuotetta muut (esim. Elisa) myyvät n. 19,90e hintalätkällä. Tämä on todellakin 6/5 tuote.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Lasi on siisti, kirkas ja laadukas, eikä se häiritse kosketusnäyttöä. Rikkoutuessaan hajoaa siististi sirpalemaisesti, joka minimoi puhelimen vahingot. Toimii jossain määrin myös lievästi rikkoutuneena, vaikkakin näyttää tällöin aiheuttavan hieman kosketushäiriöitä. Asennus ohjeet ovat selvät ja lasi on helppo asentaa itse pienellä vaivalla. Hoitaa tehtävänsä moitteetta etenkin sopivan suojakuoren kanssa. Korkeampi hinta halvempiin versioihin korvautuu laadussa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Lasin saa helposti paikoilleen ja se on siistin näköinen. Lasi on tarkasti mitoitettu puhelimen mittoihin. Tarkka teinikin piti lasin erinomaisena ja hyväksyi sen puhelimeensa.
- Kirkkonummi, Finland - ()
3/5 Asennus oli helppo. Nyt viikon käytön jälkeen rupeaa irtoamaan hieman reunoilta. En tietenkään voi olla täysin varma onko kyseessä asennusvirhe mutta monta panssarilasia/suojaa asentaneena uskon, että asennus meni ohjeiden mukaan. Niin ja ensimmäinen lasi oli jo aivan säpäleinä kun avasin pakettia, lienikö sitten kuljetusliikkeen hajottama. Jouduin odottamaan uutta (takuuna kyllä meni) 3 viikkoa. Ihan putkeen ei siis ole mennyt tämän tuotteen kanssa.
- Kangasala, Finland - ()
2/5 Oneplus 6:n panssarilasi, mitähän tästä nyt sanoisi. Ihan liian pieni puhelimeen. Peittää hädin tuskin näyttöosan, mutta ei mene milliäkään lasireunojen päälle. Taitaa mennä suoraan roskiin...
- Oulu, Finland - ()

Oneplus 6 tempered glass

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

7.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: