Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Tablet PC backrest mount |
Car Holder for Tablet PC. The mount is easy to assemble to the front headrest. Thanks to good adjustment bracket is suitable for many tablets, and can be directed at almost any position. Easy to install and use.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Mika R.
  Mika R. (2016-12-07)
 • Product photo from Vesa K.
  Vesa K. (2015-02-15)
 • Product photo from Issikka
  Issikka (2014-04-26)

Customers' Contributed Video

5/5 Loistava autoteline tabletille. Tässä pysyy myös iPad mini tukevasti kiinni. Ja ei muutakuin automatkalle! Lapset tykkää takapenkillä istua.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hieman heppoinen rakenne mutta tabletti kyllä pysyy hyvin paikoillaan. Hintaansa nähden kyllä hyvä tuote, suosittelen! Käytetty siis auton niskatuessa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Teline toimi varsin mainiosti ja oli helppo käyttää. Kiinnitys auton niskatukeen toimi vaivattomasti ja tabletti pysyi hyvin paikallaan. Jouduin hommaamaan uuden kun yksi kiinnitykseen tarvittavista ruuveista hukkui. Jos olisi ollut aikaa olisin ostanut varmasti tämän saman uudestaan mutta varmistanut että tuo kyseinen ruuvi ei pääse irtoamaan.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin autoon toiselle lapselle telineen testimielessä ipadille mutta hetken käytön jälkeen huomasin että molemmat lapset tarvitsevat omansa ja päädyin hankkimaan toisen telineen. Laatu vastasi odotuksia eikä hinta huimaa päätä, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kohtuuhintainen tablettiteline, joka hajosi muutaman käyttökerran jälkeen (kiinnitys niskatukeen murtui). Lisäksi tabletin kiinnitys huono. Kokonaisuutena en suosittele.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Ostin telineen siksi että laitan sen autooni ja saan tabetin siihen kiinni ja voin käyttää spotifyä ajonaikana. Teline oli huono eikä sitä saanut oikeen mitenkään mihinkään kiinni niin nakkasin sitten menemään.
- Ranua, Finland - ()

Tablet PC backrest mount

★★★★★
★★★★★
38 Reviews

 • Tax free
 • 60 day return policy
General:

Car Holder for Tablet PC. The mount is easy to assemble to the front headrest. Thanks to good adjustment bracket is suitable for many tablets, and can be directed at almost any position. Easy to install and use.

 

Technical Specifications:

 • Dimensions: 220 x 71 x 27mm
 • Weight: 200g

 

Warranty:

The product has a six-month warranty.


Warranty:

3 months

8.95 £ + VAT
Norm. 15.95
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: