Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Digital Temperature and Humidity Meter
A handy meter that displays both the temperature as the air humidity. In addition, you can use the calendar and alarm clock. The meter operates in a single 1.5V size AAA batteries.
  • Digital Temperature and Humidity Meter
  • Digital Temperature and Humidity Meter
  • Digital Temperature and Humidity Meter

5/5 Vuosia käytössä, toimii yhä edelleen moitteetta. Helppokäyttöinen ja selkeä.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Kätevä sisä mittari ajan, lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen
- Teuva, Finland - ()
2/5 Stopped working after 10 weeks-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- B paimio, Finland - ()
5/5 Toimii kuin junan vessa ja riittävän selkeä näyttö sekä hyvä patterinkesto. Värit miellyttävät ja niiden ansiosta erottuu hyvin taustastaan!
- Joensuu, Finland - ()
2/5 Mittari vaikuttaa ihan toimivalta, tosin kaikki käyttöohjeet kiinaksi, ei paljoa selviä laitteesta, esim. mitä anturitekniikkaa käyttää? Joten ei voi siitäkään hirveästi päätellä, mitä luokkaa laitteen tarkkuus voisi olla. Itse tarvitsen kosteusmittaria, koska käyttöpaikalla säilytetään akustisia kitaroita, joita täytyy säilyttää ihan tietyssä ilmankosteudessa. Tarkkuutta voi vain tässä tapauksessa lähinnä arvella muihin kosteus mittareihin vertaamalla ja näistä minun muista mittareista tämä mittari heittää n.2-3% mitta-lukemana normaali huonelämmössä ja 40-50% suhteellisessa kosteudessa. Mukana tuli kiinalainen paristo joka ei sitten ole alkaalipatteri. Laitetta voi varauksella kuitenkin suositella, jos ei tarvitse olla ihan varma mittarin luotettavuudesta. On siinä joku kiinankielinen, ilmeisesti joku lopputestaus tarra?
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä sisälämpömittari, saa pöydälle seisomaan taustatuen ansiosta, ilmoittaa ilmankosteuden. Edullinen hinta. Miinuksena , että käyttöohjetta ei ollut lainkaan .
- Kankaanpää, Finland - ()

Digital Temperature and Humidity Meter

★★★★★
★★★★★
12 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

A great little item to have by your bedside table, this device is able to measure temperature and humidity, with a margin of error of 1 degree. Also features an alarm clock. Runs off only 1x AAA battery. This comes in especially handy in dryer countries.

 

Technical Specifications:

  • Dimensions: 110 x 57 x 12 mm. 
  • Operates on one AAA battery 
  • The margin of error + / - 1 degrees 
  • Displays the temperature of 50 degrees until 
  • Functions: temperature, humidity, calendar, alarm clock

 

Included in the kit:

- 1x temperature and moisture meter

 

 


Warranty:

6 months

Similar Products

Products you might be interested in: