Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger
 • Tronsmart Wireless charger

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Tero H.
  Tero H. (2017-12-29)
 • Product photo from Tero H.
  Tero H. (2017-12-29)

4/5 Ihan kätevä laturi yöpöydälle. Ainoana miinuksena joutuu ottamaan ulkokuoren pois kun laittaa lataukseen (ns. kaksiosainen kuori läpät kiinni magneetilla).
- Masku, Finland - ()
2/5 Ei lataa Doogee S60 puhelinta, yrittää kyllä koska puhelimen akkukuvake muuttuu vihreäksi mutta heti sammuu ja tämä vaan toistuu eikä puhelin lataudu yhtään vaan akku tyhjenee koska näyttö syttyy sammuu myös kokoajan. Käytän sitä telineenä koska puhelin pysyy siinä pystyasennossa. :D
- Nokia, Finland - ()
1/5 Hyvännäköinen, ja päällisinpuolin laadukas, mutta ainakin Doogee S60 puhelinta ei ruennut lataamaan, ennenkuin nosti puhelinta muutaman millin ylemmäs. Voi olla vika toki puhelimessakin, mutta kummallista, että on niin millin tarkkaa missä kohtaa rupeaa lataamaan. Ehkä joihinkin yleisimpiin samsungeihin ja iphoneihin sopii suoraa ilman säätämistä.

Ruennut tekemään parin päivän jälkeen myös sitä, että kun saa asetettua puhelimen oikeaan kohtaan, alkaa lataamaan ja hurisemaan, mutta 10sec jälkeen lopettaa, ja valo rupeaa vilkkumaan laturin alareunassa. kun nostaa puhelimen pois, ja hetken päästä yrittää uudestaan, toimii taas 10sec.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Doogee S60 puhelimella tämä laturi ei ainakaan toimi, joten ei toimi kaikilla puhelimilla, joissa on käytössä Qi-langaton lataus. Se ei ole yllätys, ettei alemman lataussilmukan kohta välttämättä toimi, koska Doogee puhelin on melko ison kokoinen, joten se ei siitä johtuen välttämättä osu tuohon kyseiseen kohtaan. Ylemmän lataussilmukan kohdalla se kyllä lataa ehkä sekunnin, mutta sitten alkaa laturin valot vilkkua... Paketti sisältää USB Type-C kaapelin, mutta ei seinäpistoketta USB kaapeli varten...
- Nakkila, Finland - ()

Tronsmart Wireless charger

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

9.95 £ + VAT
Norm. 17.95
Quantity
Choose accessories:

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs
Next shipment is in about 6 hours 48 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: