Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone
 • Visuo XS809HW foldable FPV drone

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Jarmo H.
  Jarmo H. (2017-10-14)
 • Product photo from Jarmo H.
  Jarmo H. (2017-10-14)

Customers' Contributed Video

4/5 Pojalle aivan mahtava peli. Helppo ohjata ja hallita sekä pihalla, että näköjään myös sisätiloissa :D Akutkin kestää ihan sopivan kauan käyttöä.
- Imatra, Finland - ()
4/5 Toimii kuten pitää. Ohjeet lähes hyödyttömät surkeasti kirjoitetun englannin takia. Lentämään on kuitenkin helppo oppia. Aloittelijalle suositellaan hitainta nopeutta, mutta itse suosittelisin kyllä käyttämään aina ainoastaan maksiminopeutta (kolme klikkausta vasemmasta liipasimesta) muuten tämä kyllä lähtee tuulen mukaan. Itse jouduin tekemään pakkolaskun naapurin marjapuskiin sadan metrin päähän kun ekaa kertaa lähdin lennättämään :)
- Ylivieska, Finland - ()
3/5 Ei ehitty käyttää vielä paljon. Helppo käyttää. Akku riittää pitempään kun luulin. Ainoa huono puoli on että on todella herkkä tuulisissa olosuhteissa.
- Nederlappfors, Finland - ()
2/5 Näitä leikkikaluja pitää tilata ripakopallinen ja ehdotankin "kotiinpaluu" napin tilalle saisi ohjelmoida suoran tilauksen uudesta dronesta e-villen verkkokauppaan, tämä siksi ettei tottele kaukosäädintä, lähellä tottelee (esimerkkivideossakin lennätetään nenän varren etäisyydellä) ei siinä pääse lentsikka hukkumaan pöpelikköön. Ohjaimessa oli uudet paristot. Ettei siitäkin pidä huomauttaa. Se siitä helposta lennätettävyydestä.

Eikä ole lähettää valokuvaa koska lelu on hukassa.
- Louko, Finland - ()
5/5 Dronen ohjaus on tosi hyvä mutta akun kesto on ehkä vähän liian lyhyt ja drone on tosi kätevä ottaa mukaan kameran laatu on ihan ok.

Drone vastasi odotuksia.

Suosittelen dronen ostoa jos haluaa tutustua droneihin niin tämä on täydellinen aloittaja drone

Drone toimii myös talvella ihan hyvin
- Lohtaja, Finland - ()
4/5 Koneella mukava lennellä koska ohjattavuus toimii tosi hyvin ja hallitusti.Akun kesto saisi olla vähän pidempi eli isompi akku onnistuisu tossa olla koska jaksaisi kantaa sitä.Suosittelen konetta lentelyyn/kuvaamiseen.kuvan laatu aivan tyydyttävä hinta/laatu suhteeseen eli ????????
- Kauhajoki, Finland - ()

Visuo XS809HW foldable FPV drone

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Free shipping
 • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Similar Products

Products you might be interested in: