Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Poutasateenvarjo
  • Poutasateenvarjo
  • Poutasateenvarjo

4/5 Isohko varjo ja hyvin on pitänyt kuivana. Alapuolen kuvio on hieno, mutta päälinen ehkä vähän ruma. Makuasia tietysti sekin, mutta itse en pidä siitä, koska näyttää jonkin verran jätesäkkimäiseltä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Oikein on jämäkkää tekoa ja taivas sisäpuolella kaunis! Ei mikään halppis varjo! Ja juu, vastasi todellakin odotuksia.. Sateellakin voi olla pouta ;)
- Kauttua, Finland - ()
1/5 Mistä lie metallista valmistettu kehikko. Tosi hyvä idea, jos sen toteuttaisi vaikka joku laatutekijä. Pari päivää ihasteltiin töissä, sitten katkesi ensimmäinen kaari. Eikä edes tuullut. Hieno idea, surkein toteutus.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Mekanismi ei toiminut kunnolla. Ei pysynyt auki, lukitusknipsu puuttui. Saattaa olla vika vain tässä yksittäisessä tuotteessa. Siksi annoin huonon arvosana. Muuten oli iloisennäköinen, olisin ilman muuta pitänyt, jos olisi ollut kunnossa. Odottelen nyt korvaavaa tuotetta.
- Vaasa, Finland - ()

Poutasateenvarjo

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Similar Products

Products you might be interested in: