Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p
 • Thermal camera 3,4” screen, 35 200p

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Jani L.
  Jani L. (2019-03-26)
 • Product photo from PeLa
  PeLa (2019-03-08)
 • Product photo from PeLa
  PeLa (2019-03-08)
 • Product photo from PeLa
  PeLa (2019-03-08)
 • Product photo from PeLa
  PeLa (2019-03-08)
 • Product photo from Juha R.
  Juha R. (2019-01-13)

4/5 Lämpökamerlla on tutkittu rakennusten mahdollisia ”vuotokohtia”. Parhaiten se onnistuu, kun on hiukan pakkasta. Kamera on jopa liian herkkä ilmaisemaan lämpötilaeroja, mutta pienen harjoittelun jälkeen lopputulos on hyvä. Talvella kuvataan ja kesällä korjataan. Kuvat tallentuvat kätevästi muistikortille ja niistä voi tehdä jopa paperikuva. Laite on tienannut itsensä jo moneen kertaan.
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen ja toimiva.

Lämpövuotojen etsinnässä todella hyvä.
- Myllykoski, Finland - ()
5/5 Tämä on huima peli! Sen lisäksi että sillä voi ottaa hauskoja kuvia omista varpaista, jalanjäljistä sekä kissoista, laitteella on ihan oikeatakin käyttöä. Piti porata lattiaan reikiä ja paikallistaa lattialämmitys kaapelit, helppo juttu lämpökameralla. Nurkista ja ikkunoista löytyy kätevästi lämpövuodot. Elektroniikkalaitteiden piirilevyjen kuumenevista osista saa hyvän käsityksen lämpökameralla. Sähkökeskuksissa vikaantuvat löyhät, kuumenevat liitokset löytyvät hetkessä. Käyttötarkoituksia on varmasti vaikka kuinka paljon.

Laitteen painikkeiden käyttölogiikka ei ole kovin intuitiivinen eli vaatii "keskittymistä" että muistaa tallentaa kuvan. Kamera ei automaattisesti tallenna kuvaa muistiin vaan se pitää erikseen valita. En tiedä miten laatu ja käytettävyys suhtautuu kalliimpiin tuetteisiin (FLIR yms), mutta olen tämän laitteen hinta laatusuhteeseen tyytyväinen.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Käytettävyys heikko, suomenkieliset käyttöohjeet puuttuvat. Englanninkieliset käyttöohjeet vaikeaa erikoissanastoa. Selkeiden ohjeiden puuttuminen haittaa laitteen monipuolista ja luotettavaa käyttöä.

----

HTI-lämpökameroiden toiminnalisuudet vastaavat hyvin paljon toisiaan. Apuja käyttöön löytyy esim. tästä suomenkielisestä ohjekirjasta: https://www.e-ville.com/file/578/HTI_lampokamera3.2.pdf

-Asiakaspalvelu
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Vastasi odotuksia hinta/laatusuhteiltaan. Kävin läpi talon mahdollisia lämpövuotoja nurkkien ja ikkunoiden osalta. Hyvä ja näppärä peli. Kulkee taskussa, riittävät ja asetukset. Näyttää hienosti lattialämmityksen vesikiertoiset putket mikäli termostaatti puskee lämmintä vettä kiertoon. Sähkökaapelit näyttää luonnollisesti terävämmin kun lämpötilaero on suurempi.
- Söörmarkku, Finland - ()
5/5 Käytän lämpökameraa diy piirilevyjen katsomiseen lämpökuvan saamiseksi piirikortin molemmin puolin. Kuvista näkee nopeasti missä lämpötila on koholla ja onko lämpötila kriittinen / vaarallinen. Kameralla näkee myös sähkölaitteiden huonot liitokset tai johdot kuumina kohteina.

Toinen kohde, jossa kameraa tulen käyttämään on hirsirakenteisen 50 vuotiaan mökin tiivistäminen / hirsieristeiden uusiminen kuvien perusteella. Tällä kameralla näkee ainakin kotioloissa missä ulkoseinien koolaukset kulkevat.

Olen kokeillut kameraa koiralenkeillä pikkupakkasilla ja laitan havainnoista muutaman kuvan talvisesta metsästä. Kuvissa näkyy miten tällä lämpökameralla voi nähdä polulla jopa puoli tuntia vanhoja jälkiä tai miten kameralla näkee 10-50 metrin päässä olevan koiran.
- Oulunsalo, Finland - ()

Thermal camera 3,4” screen, 35 200p

★★★★★
★★★★★
8 Reviews

 • Fast delivery
 • 12 months warranty
 • Free shipping
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

331.95 £ incl. VAT 24%
or 20£/month Klarna
Quantity  Add to Cart »

Availability in Finnish warehouse: 2 pcs
*Delivery time 1-3 days

Product is available also from our Chinese warehouse (Change warehouse)  

pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: