Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Range finder 600m

4/5 Hyvin ajaa asiansa taljajousi ammunnoissa nopeaan etäisyyden mittaukseen. Hinta/laatu suhde oikein kohdillaan.

Näppärän kokonsa puolesta menee takin sivutaskussa hyvin ja rannelenkki pitää huolen että laite ei lennä kädestä heilautuksissa. Miinusta ehkä kamera paristosta kun tuppaa olemaan hieman hinnakas ja harvinaisempi yksilö.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Tekee mihin se on tarkoitettu, eli mittaa matkan aika kätevästi. Tuotteen kuvauksissa mainittiin astemittaus, jota ei tässä kuitenkaan näyttäisi olevan. Muuten kaikki niin kuin pitääkin. Ainut miinus mielestäni tuo kameraparisto, mutta se nyt on vain ominaisuus, ei vika.
- Kemi, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt etäisyysmittaria talja-ammunassa etäisyyksien määrittämiseen. Mittari on hyvä ja helppokäyttöinen kaikkeen missä tarvitsee arvioida matkaa. Mittari on hinta/laatusuhteellaan erinomainen hankinta.
- Keuruu, Finland - ()
5/5 Frisbeegolf radoilla heittojen pituuden mittaukseen.tuete on hyvälaatuinen.tuete vastasi odutusiani hyvän kokoinen kantaa kiekkobägissä.hintalaatusuhde on erittäin hyvä.Suosittelen muillekkin frisbeegolf harrastajille.
- Kerava, Finland - ()

Range finder 600m

★★★★★
★★★★★
4 Reviews

  • 12 months warranty
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

79.95 £ + VAT
or /month
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: