Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
FIAT /ALPHA ROMEO/ LANCIA 3 Pin to 16 Pin Adapter
Connect your Fiat's, Lancia's or Alfa Romeo's 3 pin connector compatible 16 pin fault code reader with this link cable.
  • FIAT /ALPHA ROMEO/ LANCIA 3 Pin to 16 Pin Adapter

4/5 valitettavasti tuote ei toiminuit autossa johon kaapelin ostin mutta vika ei kaapelissa vaan ohjelmassa jolla koitin hinta laatu suhde kohtaavat tuotteessa täysin
- Kärjenkoski, Finland - ()
4/5 Ajaa asiansa. Sain tällä nollattua Fiat Bravo -98:n turvatyynyn varoitusvalon (liitin hansikaslokeron takana), minkä sain päälle irrottamalla väärän sulakkeen ;-)

Samoin löysin syyn käynnistysongelmalle (kampiakselin asentotunnistin) lukemalla vikakoodit konehuoneen liittimestä.

Tämän adapterin lisäksi Fiatin tietoihin pääsemiseksi tarvitaan VAG-COM sekä maksullinen Multiecuscan-lisenssi.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 käy fiat:n liittimeen niin kuin pitää. harmi kun auto hajosi ennen kuin kerkesin testata lukea mittään. Annoin tuotteen yhdelle tutulle joka korjailee autoja, mutta ei ole tullut kysytyksi miten toimii.
- Tuomitie, Finland - ()
4/5 Ostin tämän välijohdon Ducati moottoripyörääni varten, kyllä siinä on sama testitepseli kuin autoissa, ja johdon päähän tuli myöskin ELM:in bluetooth lähetin, joka puolestaan kytkeytyy Android tablettiin, jossa on testiohjelma Ducatia varten. Ja kyllä tämä toimii kuten halusinkin. Ainoa miinus tulee adapterin virtapiuhoista, jotka on aivan onnettoman lyhyet ja huonoilla "hauenleuoilla" varustettu. Piuhat saisi olla kolme kertaa pitemmät ja isommilla kiinnityksillä varustettu.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimii -00 1.8 Mareassa MultiEcuScanin kanssa loistavasti. Vaatii tietty väliin vielä VAG-Com/KLK piuhan joka kanattaa tilata samalla.

Hinta/laatu kohdillaan.
- Karkkila, Finland - ()
5/5 Harraste Fiatin vikakoodeja tällä on luettu. Edullinen ja toimiva. Kannattaa vain varmistaa, että lukulaite sopii auton kanssa yhteen. Tarkoitettu sen ikäisiin autoihin joissa ei vielä ole OBD-protokollaa.
- Nokia, Finland - ()

FIAT /ALPHA ROMEO/ LANCIA 3 Pin to 16 Pin Adapter

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Many Alpha Romeos, Fiats, and Lancias come standard with a bizarre looking 3 pin connection port. This stops one from using a standard OBD2 diagnostic tool on such vehicles. With this simple cable however, you can convert this 3 pin port into a 16 pint port. Handy and practical for all forementioned car owners!Warranty:

3 months

7.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 3 pcs
Next shipment is in about 10 hours 47 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: