Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
PS3 Move Handle Charger + EU Adapter

4/5 Hyvä hinta-laatu suhde. Kaksi ohjainta latautuu kätevästi. Johto vähän lyhyt. Hyvän ja jämäkän tuntuinen. Suosittelen. Latausasema päällä silloin kun pleikkarikin, jos on siihen yhdistetty. itse laitoin erillisen laturin perään kiinni.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Peliohjaimien lataaminen ja säilyttäminen onnistuu kuvauksen mukaisesti. Hinta ja laatu vastaavat toisiaan ja tilaisin tarvittaessa uudelleenkin saman tuotteen.
- Somero, Finland - ()
3/5 Muutoin ihan hyvä tuote, mutten tajunnut että toinen olikin vanhempi usb liitin, joten siihen ei saanutkaan kahta move-peliohjainta kiinni yhtäaikaa.
- Turku, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.Hyvä ostos.
- Kauhajoki, Finland - ()
3/5 Ohjaimet latautuvat, kunhan ne saa paikoilleen.

Sen verta köykäinen on laitteen rakenne, etten uskalla kovin pitkää ikää tälle povata.

Move -ohjaimen asemointi on hankalahkoa ja koko ajan tuntuu (ja näyttää) siltä, että laturin liitin paukahtaa päreiksi hetkenä minä hyvänsä, ilmeisesti toleranssit ovat venäläisiä, vaikka kiinantuote onkin kyseessä.

Dualshock 3:t istuvat kuitenkin suht vaivatta paikalleen.

Erityishuomiona pohjan "liukuesteet" onnistuvat materiaalillaan kumoamaan sen vähäisenkin kitkan, mitä laitteen paino luo : D
- Leppiniemi, Finland - ()
5/5 Tämähän toimii hyvin Playstation 3:n kansssa... loppui se ainainen johdon päässä olo kun akut tyhjinä ohjaimissa, lapsetkin osaa laittaa ohjaimet lataukseen kun tarve tulee...
- Nilsiä, Finland - ()

PS3 Move Handle Charger + EU Adapter

★★★★★
★★★★★
14 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

3 months

8.95 £ + VAT
Norm. 12.95
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: