Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
PS3 USB Charge and Transfer Cable
USB cable for data transfer and charging! Compatible with Sony Playstation 3. Recharge the controller or move the data from any USB port with this product!

4/5 Tilaus kesti noin neljä viikkoa ja odottavan aika on tietysti pitkä kun lapsista puhutaan :) Jämpti liitos ja toimii hyvin. On riittävän pitkä myös pelikäytössä kun ohjainta käytettään ns langallisena.
- Rajamäki, Finland - ()
5/5 Toimiva johto, tämä johto ei ilmeisesit kuitenkaan lataa ohjainta joten tätä pitää käyttää kiinni koko ajan. Pituus on myöski liian lyhyt. Muuten ajaa asiansa erinoimaisesti, toimii eikä temppuile.
- Laihia, Finland - ()
1/5 Varmaan ihan passeli kaapeli muttei koskaan postissa saapunut :( ei voi siis suositella ei voi siis suositella ei voi siis suositella ei voi siis suositella
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Halvalla lähti. Toimii kuin hammaslääkärin pora. Vastasi odotuksia, vaikka luulin kappeen olevan hinnan puolesta olleen vasenkätisen perjantaikappale. Hyvä tuote, halpaan hintaan ;)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Perus usb-piuha jolla saa esim pleikkaohjaimen ladattua. Tähän tarkoitukseen tuotteen ostin ja tyytyväinen olin. Eikä ollut pahan hintainen.
- Myllykoski, Finland - ()
5/5 Kyllä avstasi oletuksia, toimii niinkuin pitääkin :D

Lataa jopa nopeammin kun kaupasta hakisit merkki tuotteen tupla/tripla hinnalla.

Suosittelen lämpimästi ostamista ;D
- Masku, Finland - ()

PS3 USB Charge and Transfer Cable

★★★★★
★★★★★
27 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Without a doubt this device is particularly handy and can perform a range of functions. It can easily charge your wireless controller via your computer with its USB port. Or you can use it to move data from any similar USB port to another with a mini USB port. Great functionality and affordability. Makes for a meaningful simple gift for any gamer out there.

 

Warranty:

The product is 3 months of warranty.


Warranty:

3 months

3.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: