PS2 to PS3 Controller Converter
Have you just invested money on PS 2 controller, and you got the PS3 as a gift or something like that. This PS2 PS3 Thurs - controller adapter allows youto use PS2 controllers with PS3!

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Mikael T.
  Mikael T. (2015-12-14)
 • Product photo from Tapio I.
  Tapio I. (2015-12-08)
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-15)
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-03)
 • Product photo from Marko K.
  Marko K. (2014-08-29)
 • Product photo from Pihlaja
  Pihlaja (2014-07-23)
 • Product photo from Heli R.
  Heli R. (2013-09-26)

Customers' Contributed Video

4/5 Toimiva adapteri jolla saat vanhan ps2-ohjaimen liitettyä ps3-seen. Eli jos omistat ps2sen niin on hyvä ostos, suosittelen kyllä. Ja tuote on edullinen.
- Myllykoski, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta/laatusuhde. Tekee sen minkä lupaa eli muuttaa ps2-ohjaimen ps3-ohjaimeksi. Toimii myös ps1-ohjaimessa. Olen käyttänyt laitetta Honor 6 android puhelimessa mm. emulaattori ja android peleissä ja laite on toiminut hyvin. Suosittelen!
- Kärsämäki, Finland - ()
5/5 Tällä adapterilla saatiin vanha rattiohjain toimimaan PS3:ssa moitteettomasti, joten tuote täytti hyvin kaikki vaatimukset. Samalla säästyi rahaa sillä uusi rattiohjain olisi maksanut aika tavalla enemmän kuin tämä adapteri. Lisäksi vanha ohjain sai lisää "elinaikaa" eli ei lähde vielä elektroniikkakierrätykseen.
- Vihti, Finland - ()
5/5 tilasin kyseisen adapterin kun ps3 ohjaimet alkoivat tarvita latausta jo lyhyen käytön jälkeen ja ohjaimet olivat uutena aivan liian kalliita niin vanhalle konsolille. löydettyäni tuotteen ajattelin kokeilla kyseistä adapteria ja yllätyin positiivisesti miten hyvin se toimii. tuote ylitti kaikki odotukset ja hintalaatusuhde on todella hyvä. pitää varmaan jossain vaiheessa tilata toinenkin että pystyy pelaamaan kaveriden kanssa samaan aikaan samalla konsolilla
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimii niin kun on luvattu. on kovassa kaytössä.

Selvää säästöä. Suosittelen muillekkin............................................................................
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ulkomuoto ei hieno mutta toimii kuten pitääkin. Ja tälle hinnalle ok. PS2 ohjaimet käyttöön, PS3 ohjaimet niin hirveän kalliita. Yhteys ei pätki, toimii kuin olisi oikea ohjain.
- Forssa, Finland - ()

PS2 to PS3 Controller Converter

★★★★★
★★★★★
23 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

A large  pitfall for many a gamer; you invested too much into the previous generation console, when all of a sudden the next generation is upon you. Well if you bought a load of  PS 2 controllers, you can still use them with ease with this handy adapter device. Great value, this product will save you loads! No need to buy an expensive set of new controllers.

 

 

Warranty:

The product has a 3 month warranty.


Warranty:

3 months