Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Diel Roc Headphones
Diel MP-player headphones ridiculously low price to the buyer.
 • Diel Roc Headphones
 • Diel Roc Headphones
 • Diel Roc Headphones

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Product photo from Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Product photo from Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Product photo from Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Product photo from Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)

Customers' Contributed Video

4/5 Kätevät kuulokkeet kännykkään. Jos vaikka haluaa musiikkia kuunnella tai katsoa videoita. Äänenlaatu on selvä muttei mikään tasokas. Ovat vielä ainakin kestäneet, toki en ole miten uber paljon käyttänyt. Halvat. Vain ehkä sellaiselle joka ei kuulokkeita käytä paljoa, ehkä junamatkoilla ja illalla jos ei halua naapureita häiritä. Lenkillä tai salilla en ole vielä kokeillut, ensinnäkin johdon pituus pitkälle miehelle voi olla liian lyhyt treenaukseen.
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 Tarkotus oli hommata halvat kuulokkeet puhelimeen, jotka kulkis taskussa mukana, eikä veisi liikaa tilaa. Halpuus ja pieni tilavaatimus pitivät paikkansa, mutta laatu oli tosi kehno. Johdot ovat niin ohuet, että menevät poikki jo taskusta otettaessa ja äänen pätkiminen on tosiasia, jos ei pidä johtoa kädessä koko ajan.
- Oulu, Finland - ()
1/5 Peruskuulokkeet halvalla - kännykkään liitettäessä toisesta napista kuului, hieman liittimen asentoa vaihtaessa loppui siitä toisestakin toiminta ja kuulokkeet olivat pelkkää kosketushäiriötä. Sitä saa mitä tilaa.
- Lammi, Finland - ()
3/5 Kuulokkeet olivat halvat ja se kuului äänenlaadussa. Puheen kuuntelussa tämä ei paljoa tosin haitannut mutta musikkia näillä ei oikein viitsinyt kuunnella. Mutta hinta-laatusuhde ihan odotettava.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimivat kuulokkeet joita poika käyttää jatkuvasti koulumatkoillaan ja kotonakin puhelimesta musiikkia kuullakseen. Ääni ihan ok, eli laatu ok ja ei ole kovin kalliitkaan.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Ostin varakuulokkeiksi ja tilanteisiin, joihin en kalliimpia uskalla viedä rikottaviksi. Toimivat, hyvää vaihtelua in-eareille, pääsee korvakäytävät lepäämään. Äänenlaatu hyvin polyfonisen kuuloinen, kuin putken kautta kulkevaa. Basso vähäistä, mutta kuten otsikko sanoo, peruskuulokkeet, ja oikein mitoitetulla hintalapulla.
- Luhtikylä, Finland - ()

Diel Roc Headphones

★★★★★
★★★★★
24 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy

Standard issue headphones for use with your music player. Can also be used easily with most laptops and tablets.They are what they are ladies and gents. These standard issue headphones provide good quality sound yet is still affordable and reliant enough for anyone.

 

Warranty:
The product has a six-month warranty.

 


Warranty:

6 months

2.95 £ + VAT
Norm. 3.95
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 4 pcs
pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: