Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Led table lamp
This led table lamp was originally designed for the bars and pubs, but now you can have fun at your home too! Great night or athmosphere light for the home or Summer cottage The led lamp has both bright and soft light.
  • Led table lamp

5/5 Tuote juuri sitä mitä pitikin, valo on kaunis ja on miellyttävää että sen saa kirkkaalle tai himmeälle. Toimitusaika nyt oli vähän pitkä, mutta siitä ilmoitettiin ja pahoiteltiin joten en sitä katso miinukseksi sillä pääasia että tuote tulee perille asti ja oli myös hyvin pakattu. Suosittelen, hyvä itsellä yöpöydällä tunnelmavalona mutta sopii kyllä varmasti muutenki tunnelmavaloksi. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen! :)
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 hienot yövalot.
- Oulu, Finland - ()
3/5 lamppu on toiminut yö valona siihen tarkoitukseen hyvä. akun turvin palaa helposti yön tai pari.laturi on huono, adapteri väljä ja johto murtui muutaman kuukauden käytön jälkeen tinaamalla sai viellä toimivan.ollut kohta 2 vuotta käytössä ja toimii edelleen.
- Kiiminki, Finland - ()
3/5 Ihan kelpo valo,kirkkaammalla asetuksella todella kirkas ja himmeämmällä asetuksella hyvä yövalona,laturinjohto on huono,liitos mikä sopii suomalaisiin pistorasioihin jää usein pistorasiaan kiinni ja on vähän arveluttavaa repiä sitä irti sieltä,halvan näköinen ja oloinen mutta tuohon hintaan saa ollakkin.
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 Lamppu toiminut hyvin. Ei ole ollut huonoa sanottavaa.
- Vantaa, Finland - ()

Led table lamp

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
This led table lamp was originally designed for the bars and pubs, but now you can have fun at your home too! Great night or athmosphere light for the home or Summer cottage The led lamp has both bright and soft light. With bright light the battery lasts for 25 hours, with soft light 50 hours.

 


Specifications:

  • Size: 7.5x7.5x13.5cm
  • Battery: DC4.2V 500MA

 

Package details:

  • 1 x Led table lamp
  • 1 x Charger

 

Warranty:

6 months

7.95 £ + VAT
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs
Next shipment is in about 3 hours 32 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: