Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Keyboard Surface Protector (Laptop)
The global e-shopping city. Scandinavian quality & shipping control. Safe payment with PayPal. 14 days money back guarantee! Click & check out our stuff!
  • Keyboard Surface Protector (Laptop)
  • Keyboard Surface Protector (Laptop)

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Tuula L.
    Tuula L. (2015-09-04)

4/5 Ulkonäöltään olisin ehkä toivonut sen olevan huomaamattomampi, mutta muuten toki toimii tarkoitukseensa näppäimistön suojaamiseen.
- Raahe, Finland - ()
5/5 Suojakalvo on erittäin kätevä käyttää. Pysyy näppäimistä puhtaan. Hinta on erittäin halpa. Voin suositella sitä erittäin mielelläni muillekin.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Hintaansa nähden ihan ok tuote. Sen käytettävyys nykyläppäreitten kanssa on hieman haastavaa, sillä ainakin mac Book ei sulkeude, vaan jää toimimaan, mikä kuluttaa akun melko nopeasti loppuun. Kalvo täytyy joka kerta irroittaa alustastaan, joten se ei ole aivan suosikkini suojavarusteiden listalla.
- Espoo, Finland - ()
2/5 kalvo on mukavan ohut ja joustava mutta se on valkoinen, eli ei näy läpi näppäimet kuten kuvassa. pitää kurkkia alle että löytää halutun kirjaimen - ei kovin kätevää
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Suhteellisen turha, sopii vain vanhoihin kannettaviin ilman numpadia, ja tuoteselosteessa ei mielestäni mainittu että vain kannettaviin, tilasin pöytäkoneen näppistä varten, johon ei sovi, muttei myöskään uuteen kannettavaan..
- Hikiä, Finland - ()
4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
- Laukaa, Finland - ()

Keyboard Surface Protector (Laptop)

★★★★★
★★★★★
23 Reviews

This product is currently unavailable from this warehouse
You can order from

Or you can search for products
  • 30 day return policy

General:

 

This keyboard cover keeps dust and other little particles out of your keys. This item can either be used when setting your laptop aside for the evening (or during longer holidays), or it can be used whilst using the laptop. This can be useful for example in warehouses or factories. Made from Silicone, this item is easy to wash.

 

 

-31,75 cm x 14,6 cm

 

 


Warranty:

3 months

Similar Products

Products you might be interested in: