Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Bumper Cover for iPhone 4
Add iPhone's style with iPhone-bumper. Set the bumper around the edge of your iPhone to protect it from scratches and stimulate the look of your phone.
 • Bumper Cover for iPhone 4
 • Bumper Cover for iPhone 4
 • Bumper Cover for iPhone 4
 • Bumper Cover for iPhone 4

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Erja R.
  Erja R. (2014-04-25)

5/5 Great service and product
- Patmos, Greece - ()
4/5 Kyllä tuo tehtävänsä hoiti, mutta pidemmän käytön jälkeen tuo hieno nukkapinta kulahti melko ikävän näköiseksi. Hintaansa nähden ihan hyvä suojareunus
- Asikkala, Finland - ()
4/5 Toimii nasevasti. Istuu ihan hyvin. Hieman muovisen tuntoinen, mutta hinta-laatu -suhde silti kohtaa hyvin. Tuli nopeasti perille. Kaiken kaikkiaan toimiva tuote. Voi suositella.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Ostin mustan suojakuoren kolme kuukautta sitten ja hyvin on toiminut ja myös työkaverit ovat kehuneet suojakuoria, kun ovat muutaman kerran puhelintani lainanneet.

Ainoa miinus tulee siitä, että IPhonen päällä olevan napin nuppi lähti omille teilleen, kun olin ottanut kuoria puhelimeni päältä noin 20 kertaa pois.

Nyt tietenkin joku ihmettelee, että miksi otin kuoria ylipäätään pois?

No siksi, koska mulla on tarvikelaturi ja se on millin isompi kuin IPhonen oma laturi ja näin ollen se ei mene ns. loppuun asti, vaan joko puhelinta pitää ladata pystyasennossa tai sitten ottaa kuoret pois.
- Pori, Finland - ()
5/5 Täydellinen perus-bumper, kestävän oloinen. Pysyy hyvin paikoillaan eikä heilu. Pääsy kaikkiin nappeihin onnistuu. Mielestäni kätevämpi suoja puhelimelle kuin takakuoren peittävät mallit.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen reunakehys iphoneen.En ole huomannut laadussakaan mitään valittamista verrattuna aplen omaan reunakehykseen joka minulla oli aikaisemmin.
- Oulu, Finland - ()

Bumper Cover for iPhone 4

★★★★★
★★★★★
24 Reviews

 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
General:

Protect your iPhone 4 from nasty bumps and scratches with this nifty device. Like a car bumper, this cover protects the side and edges of your phone. This way if you ever drop your phone it won't explode all over the place on impact! This device saves you valuable funds that otherwise would have gone to expensive detail repair shops.

 

Technical Specifications:

 • Compatible with iPhone for 4

 


Warranty:

1 years

0.63 £ + VAT
Norm. 3.95
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs
pp_cs_phone_service

Similar Products

Products you might be interested in: