Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
LED Undercarriage Lights (White)
Under car LED lamp series. Bright lights are designed to attract attention and to withstand even rough conditions. Includes 8 light and wiring.
 • LED Undercarriage Lights (White)

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Matti V.
  Matti V. (2017-05-07)
 • Product photo from Ville L.
  Ville L. (2015-11-11)
 • Product photo from Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Product photo from Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Product photo from Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)

Customers' Contributed Video

4/5 Asensin nämä ison farmari auton tavatilaan, kun valoa ei ollut ollenkaan. Kivasti valaisevat, kirkas vähän sinertävä valo. Ledit hyvin suojattu, johdot vaan todella ohuet en laittaisi auton ulkopuolelle, alustavalot ovatkin meillä suomessa kiellettyjä. Toistaiseksi tomineet hyvin. Suosittelen jos auton sisätiloihin tarvitsee edullisesti lisää valoa.
- Masku, Finland - ()
4/5 Edullinen valosarja, vielä ei olla keretty asentamaan, mutta ulos olisi tarkoitus asentaa, kunhan saadaan terassi siihen vaiheeseen että on ajankohtainen. Edullinen hinta ja toivon että toimii niin kuin on tarkoitus.
- Vaajakoski, Finland - ()
1/5 Kertakäyttö lelu teipin liimat ei pidä valot on heikot. Tosin halvalla ei saa hyvää. Tilaa jos haluat pettymyksen. Pitäs kehua mutta pessimisti ei petty. Jokohan mielensä pahoittajan arvostelun pituus riittää.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Pakuun ajattelin tavaratilaan laittaa. Ei ole kovin kirkkaat joten otin pois. Helpot olisi kuitenki tarrojensa avulla ollut asentaa kiinni. Johdot oli tarpeeksi pitkät pikku pakuun. Nyt oottelevat tallissa uutta sijoitus paikkaa.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Antavat terassille aivan uuden ilmeen ja virta tulee akusta huolettomasti, eikun mielikuvitusta peliin ja ovat säänkestäviä kerta alustavaloiksi suunniteltu.
- Salo, Finland - ()
4/5 Mulla käytössä baaritiskin vitriinin valoina. Toimii. Virranlähteenä autonakku. Täältä koti baarin tekoon löytyy mitä vain. Valoteho ja asennattavuus hyviä.
- Pori, Finland - ()

LED Undercarriage Lights (White)

★★★★★
★★★★★
21 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
General:

Great night time racerboy look! These awesome lights give your ride an added edge. Stand out from the crowd by installing these lights on your undercarriage, giving it a great night time look. Easy to install, the kit comes with 8 lights as well as all needed wiring. It is not suggested to wash your car whilst having these lights installed.

 

Info:

 • Suitable voltage: 12V
 • Note: Please abide the local laws when installing these LEDs

 

 


Warranty:

1 years

Similar Products

Products you might be interested in: