Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
LED Undercarriage Lights (White)
Under car LED lamp series. Bright lights are designed to attract attention and to withstand even rough conditions. Includes 8 light and wiring.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Matti V.
  Matti V. (2017-05-07)
 • Product photo from Ville L.
  Ville L. (2015-11-11)
 • Product photo from Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Product photo from Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Product photo from Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)

Customers' Contributed Video

4/5 Edullinen valosarja, vielä ei olla keretty asentamaan, mutta ulos olisi tarkoitus asentaa, kunhan saadaan terassi siihen vaiheeseen että on ajankohtainen. Edullinen hinta ja toivon että toimii niin kuin on tarkoitus.
- Vaajakoski, Finland - ()
4/5 Antavat terassille aivan uuden ilmeen ja virta tulee akusta huolettomasti, eikun mielikuvitusta peliin ja ovat säänkestäviä kerta alustavaloiksi suunniteltu.
- Salo, Finland - ()
2/5 Pakuun ajattelin tavaratilaan laittaa. Ei ole kovin kirkkaat joten otin pois. Helpot olisi kuitenki tarrojensa avulla ollut asentaa kiinni. Johdot oli tarpeeksi pitkät pikku pakuun. Nyt oottelevat tallissa uutta sijoitus paikkaa.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Mulla käytössä baaritiskin vitriinin valoina. Toimii. Virranlähteenä autonakku. Täältä koti baarin tekoon löytyy mitä vain. Valoteho ja asennattavuus hyviä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Luulin ensin, että tuolta paketista tulee ulos plus ja miinuspiuhat. Muuntajaan laitettuna en sitten saanut millään valoa palamaan. Otin siten paketin kokonaan auki ja huomasin, että noissa yksittäisissä piuhuissa on + ja - johdot ja hyvinhän se lähti toimimaan. Valaisuteho on juuri sopiva, koska ajattelin laittaa vessaan vain tunnelmavalaistukseksi..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Åaketti vaikutti asialliselta lamput suht kestäviltä, ongelmia saattaa tulla liitosten kestävyydessä mutta ei tunhintaisesta paketista liikoja voi odottaa. tarkoitus laittaa asuntoauton sisävaloiksi.
- Kuivanto, Finland - ()

LED Undercarriage Lights (White)

★★★★★
★★★★★
19 Reviews

 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
General:

Great night time racerboy look! These awesome lights give your ride an added edge. Stand out from the crowd by installing these lights on your undercarriage, giving it a great night time look. Easy to install, the kit comes with 8 lights as well as all needed wiring. It is not suggested to wash your car whilst having these lights installed.

 

Info:

 • Suitable voltage: 12V
 • Note: Please abide the local laws when installing these LEDs

 

 


Warranty:

1 years

6.95 £ + VAT
Norm. 14.95
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: