Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Anti Glare Driving Screen
Keep your vision crystal clear whilst driving by using this handy device. Included in this anti glare device, are two different shields, for different lighting conditions.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Petron
  Petron (2015-03-29)
 • Product photo from Petron
  Petron (2015-03-29)
 • Product photo from Hannu T.
  Hannu T. (2014-12-20)
 • Product photo from Hannu T.
  Hannu T. (2014-12-20)
 • Product photo from Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Product photo from Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Product photo from Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Product photo from Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)

4/5 ihan toimiva ja hyvä

yö ajoa ei ole vielä ollut mutta todennäköisesti sekin on ok

hinta laatu ok

ensimmäinen tilaus tuli viallisena, mutta korvaava tuote

tuli kahdessa viikossa
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Todella tarpeellinen. Ei tarvitse käyttää aurinkolaseja, jotka oli aina hukassa ja naarmuuntuneita. Piti asentaa saranapuoli ylös jotta sai tarpeeksi alas. "lyhyt kuski"
- Taivalkoski, Finland - ()
3/5 Muutoin kaiketi hyvä mutta ei toiminut omassa autossa. matkailuauto tai muu hieman korkeampi voisi olla parempi. Kuitenkin laatu hyvä ja suojat toimii kuin pitääkin. Käytettävyydestä omaan autooni 2 tähteä volvo farkku
- Kämmenniemi, Finland - ()
4/5 Valonhäikäisy ja aurinkolippa toimii muilta osin täydellisesti, mutta aina käännettäessä esiin siinä on oltava käsin kosketuksissa itse paneeliin, reunoissa voisi olla pienet korvakkeet joista listat voi kääntää eteen ja pois. Nyt joutuu turhan pajon pyyhkimään sormenjälkiä itse levystä. no rättihän kyllä kuului hintaan.....
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Käytän sitä Octaviassa. Se sijoittuu siihen OK. Käytössä tuote on jonkin verran kömpelö ja se johtuu nähdäkseni kömpelöstä toteutuksesta. Koko häkkyrä on liian paksu. Tuotekehittelyä saisi jatkaa.
- Karjaa, Finland - ()
3/5 OStin tämän aikanani lisäsuojaksi tila-autoomme kun ikävästi pääsi häikäisemään aurinko lipan alta. Asentaminen hiukan hankalaa meidän "pullean" aurinkolipan takia, jos suora litteä lippa niin helposti saa tiukalle ja pysymään paikoillaan. Lisäkiinnitin ruuvilla lippaan. Pakkaskestävyys ei ollut huippua. Kannakkeet rikkoituivat oliko nyt toisen talven alussa vai jo peräti ensimmäisen talven aikana. Mutta hyödyllinen oli niin kauan kuin kesti ja tuli tarpeeseen.
- Siilinjärvi, Finland - ()

Anti Glare Driving Screen

★★★★★
★★★★★
16 Reviews

 • Tax free
 • 60 day return policy
Keep your vision crystal clear whilst driving by using this handy device. Included in this anti glare device, are two different shields, for different lighting conditions. Already standard on passenger planes, this types of devices save lives by ensuring your forward vision is clear!

Specifications:

 • Size: 110x320x2mm

16.95 £ + VAT
Norm. 17.95
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Similar Products

Products you might be interested in: