Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Crab phone holder for cars (for Iphone 5/5S/5C)
Use this sturdy and reliable crab holder for your Iphone while driving! This crab holder design allow your phone to sit nicely in the crab clip while the barometric suction cup ensures the best support for the frame.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Karoliina M.
  Karoliina M. (2014-10-27)
 • Product photo from Ville A.
  Ville A. (2014-10-24)
 • Product photo from Jussi V.
  Jussi V. (2014-07-17)
 • Product photo from Jussi V.
  Jussi V. (2014-07-17)

Customers' Contributed Video

4/5 Ihan hyvä ostos. Hyvin jaksaa pitää painavammankin puhelimen paikoillaan ja imukuppi pysyy lasissa hyvin. Leuka aukeaa tarpeeksi paljon leveämmällekkin luurille.
- Joutsa, Finland - ()
5/5 vähän pienet haarukat nykypuhelimille ja niiden painosta nivel tahtoo aina välillä löystyä, mutta ajaa asiansa. Ja ainakaan vanhaa nokialaista ei saa keskeltä puhelinta näppäinten takia kiinni. Pitää ottaa hieman toispuoleinen ote, niin kääntää puhelimen herkästi vinoon.
- Askola, Finland - ()
4/5 Autossa keskellä tuulilasia juuri sopivalla korkeudella. Kiinnitin -10 pakkasella ja kiinni on pysynyt siitä saakka (tippa vettä tai sylkeä imukuppiin niin pitää).

Puhelin on sinällään hankala laittaa ja ottaa irti telineestä. Yhdellä kädellä ei oikein lähde mitenkään irti ilman että puhelin pyörii pitkin auton lattiaa. Ajossahan puhelimeen ei saa koskea, joten lähtökohtaisesti käytössä on kaksi kättä ;)
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Klipsin jäykkyys riittävä ja nivel toimiva. Imukupissa ja sen pitävyydessä olisi toivomisen varaa. Hinta oli kohdallaan. Kokonaisuudessaan ostos kannatti.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Loistava laitos! Istuu tukevasti lasissa, ja jaksaa hyvin pitää painavammankin (BV5000) puhelimen! Helpottaa navigaattorin käyttöä, eikä huoju ja heilu, niinku yleensä edulliset mallit!
- Hauho, Finland - ()
5/5 Montaa telinettä kokeilleena tässä paras pito ikkunassa, ei ole vielä pudonnut kertaakaan (ikkunasta eikä kännykkä telineestä), talvitestejä odotellessa. Ei hirveästi säätömahdollisuuksia.
- Espoo, Finland - ()

Crab phone holder for cars (for Iphone 5/5S/5C)

★★★★★
★★★★★
25 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
Use this sturdy and reliable crab holder for your Iphone while driving! This crab holder design allow your phone to sit nicely in the crab clip while the barometric suction cup ensures the best support for the frame. This holder is a must have, for using your IPhone for navigation and music while driving.

Specifications:

 • Holder: Crab clip
 • Ball shaped junction allows for easy lateral or up-down movement.
 • Screws allow for tightening when function is too tight or loose
 • Attachment: Barometric suction cup

Warranty:

3 months

8.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs
Next shipment is in about 0 hours 37 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: