Starcam Full HD indendørs overvågningskamera 1080P
Starcams kamera med Full HD-video overvåger dit hjem, din virksomhed, eller for eksempel dit sommerhus når du ikke er der.

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Pentti J.
  Pentti J. (2017-10-22)
 • Produkt billede fra Tapani V.
  Tapani V. (2017-05-17)
 • Produkt billede fra Tapani V.
  Tapani V. (2017-05-17)
 • Produkt billede fra Jari S.
  Jari S. (2017-04-03)

4/5 Tämä valvontakamera toimii loistavasti!. asennus oli erittäin yksinkertainen. kun kamera on liitetty kotiverkkoon on sen asetusten muutokset(ohjaaminen helppoa joko mobiilisovelluksella tai tietokoneella. Itselläni tämä valvoo kodin turvallisuutta ja tallentaa hälyytykset muistikortille sekä tietoneen levylle. Hälyytyksen tullessa puhelimeen, voin nopeasti varmistaa esim näytöltä tai myöhemmin muistikortilat antaako tämä aihetta toimenpiteisiin. Yökuvaus on erittän tehohan ja kuvanlaatu on siinäkin loistava.
- Huutomäki, Finland - ()
4/5 Ostin kaksi kameraa kotiin koirien valvontaa varten. tuotteet tulivat n. kuukauden kuluttua tilauksesta. Tuotteet oli helppo asentaa ainakin Honor 7 puhelimeen ja tietokoneelle ilmaisella ohjelmalla. Asennus oli todella helppo. Kuva on hyvälaatuinen yhteys on helppo hallita. Kamerat on kytketty meidän omaan suljettuun sisäverkkoon. Olen erittäin tyytyväinen ja vastaavat tuotteet Suomesta ostettuna olisi maksanut kolminkertaisesti.
- Lahti, Finland - ()
2/5 Laite on sisätilan valvontakäytössä, näkösällä.

Käyttöönotto oli vaivaton.

Laitteessa ei ole RJ45-liitintä, tuoteselosteen vastaisesti.

Sovellus älypuhelimeen on melko kömpelö, mutta netin kautta pääsy kameralle on toiminut luotettavasti. Kääntely ylös-alas ei tunnu toimivan kovin hyvin älypuhelimella, vasen-oikea toimii.

Laitteeseen voi asentaa 128Gb MicroSD-muistikortin.

En ehkä valitsisi juuri tätä tuotetta jatkossa.
- Turku, Finland - ()
5/5 Minulle kamera tuli parissa päivässä. Hinta tosin laski heti oston jälkeen ;).Pienen harjoittelun jälkeen käyttöönotto oli ihan helppo puhelimen kautta. Latasin Eye4:n myös läppärille. Kuva on tosi hyvä. Ohjaus toimii läppärin avulla nopeammin. Parametrien asetuksia pitää vähän harjoitella. Kamerassa ei ollut ethernet-liittymää, kuten varustelistasta saattoi päätellä. Ostin siis vielä toisen mallisen, jossa liitäntä oli. Sijoitan kamerat loma-asuntoon, jolloin voin tsekata ne sopivasti sijoittamalla sisätilat ja samalla myös maiseman ikkunasta järvelle.
- Jokela, Finland - ()
5/5 Tuote saapui kun saapuikin tilauskesta reilu 2 kk niin se olikin jo noudettavissa postista suomessa :D. En tiedä mikä siinä oli niin vaikeaa saada sitä toimitettua, muutamia eri selityksiä asialle kuitenkin tuli. Saavuttua tuote on ollut aiva loistava ja sellaien kuin osasi odottaakkin. Eli voin suositella.
- Jyväskylä, Finland - ()

Starcam Full HD indendørs overvågningskamera 1080P

★★★★★
★★★★★
5 Anmeldelser

Starcams kamera med Full HD-video overvåger dit hjem, din virksomhed, eller for eksempel dit sommerhus når du ikke er der.

Du kan nemt se live billeder på din smartphone, uanset hvor du er, og når kameraets bevægelsessensor registrerer noget får du en besked på din telefon. Du kan derfor med det samme se, hvad der sker på stedet. Kameraet har et hukommelseskort slot, som er kompatibel med op til 128 GB MicroSD-kort, som vil give dig plads til flere dages video. Den lagrede video kan du se gennem din smartphone eller på din computer.

Med lydforbindelse i begge retninger, kan du både høre, hvad der sker på stedet, og tale med dem, der befinder sig på stedet. Dette gør kameraet ideelt til overvågning af f.eks. kæledyr eller børn.

Med appen, kan du rotere kameraet 360 grader, hvilket eliminerer blinde vinkler. Du kan også indstille foretrukne vinkler, som du nemt kan rotere et tryk på en knap.

Som sædvanlig med StarCam det let at installere kameraet. Du skal bare tilslutte din telefon til et trådløst netværk, og tryk på knappen parringen på din Eye4 app.
Din telefon sender login-oplysninger til kameraet via lydbølger og derefter kameraet er klar til brug. Easy!

Hent app'en her:

 


Specifikationer:

 • Plug-and-Play installation
 • Opløsning: FullHD 1080p / 360p / 180P
 • Sensor: 2MP Full HD CMOS
 • Kameraet rotationsvinkel: 355 ° / 110 °
 • Hukommelses kompatibilitet: 128 GB MicroSD
 • Billede Kompression: H.264 / MJPEG / JPEG
 • FPS: 15fps
 • WiFi: 802.11 b / g / n
 • Kompatibilitet: iOS / Android / Windows
 • Protokol: TCP / IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPnP, P2P
 • Driftstemperaturer: -10 ° C - + 50 ° C
 • Dimensioner: 154,5 x 105 x 117mm

Pakken detaljer:

1 x Full HD StarCam -overvågningskamera
1 x strømkabel
1 x RJ45 Ethernet-kabel
1 x vægbeslag
1 x Engelsk Manual

Garanti:

6 måneder

820 DKK Inkl moms 25%
Mængde  Læg i vogn
- Lagersaldo på det finske lager 2 Stk.
- Leverings tid 3-5 dage.

Lignende produkter