9x Trådløse kameraer & NVR netværksharddisk
Et komplet sæt med ni kameraer og en netværks harddisk er ideel til hurtigt og nemt at overvåge gården, båden, lageret eller virksomheden.

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Juha T.
  Juha T. (2017-08-29)
 • Produkt billede fra Juha T.
  Juha T. (2017-08-29)
 • Produkt billede fra Palu P.
  Palu P. (2017-05-17)

5/5 Kameran kuva oli positiivinen yllätys! Asentaminen melko helppoa, paitsi kännykkään ei saatu asennettua, ainakaan vielä. Ohjeet melko suppeat. Kiintolevy pitää muistaa hankkia, jos haluaa, että saa tallennettua kuvaa. Tallennus toimi erinomaisesti. Hinta laatu suhde on hyvä. Suosittelen.
- Orimattila, Finland - ()
4/5 Kamerat yllättävän hyvälaatuiset kuvaltaan. Kytkentä suhteellisen helppoa huonosta ohjekirjasta huolimatta. Jopa verkon kautta kännykkään kytkeytyi lähes automaattisesti. WLAN yhteys on hieman ongelmallinen. Kantama on riippuvainen sijainnista, eikä aina etäisyydestä. WLAN oli yhdestä kamerasta rikkoutunut ja toisessa pätkii.

Asiakaspalvelu on kuitenkin huippuluokkaa ja takuu, sekä neuvonta on toiminut uskomattoman kiitettävästi. Tästä syystä uskallan suositella kamerasetin hankintaa e-villestä.
- Loimaa, Finland - ()
3/5 Hankin tämän yrityksemme ja kotimme videovalvontaan. Isossa kiinteistössä riittää nurkkia valvottavaksi ja 9 kameran setti sopi tarkoitukseen enemmän kuin hyvin. Hintakaan ei ollut kohtuuton. Toimitus hoitui kiitettävän nopeasti vain 3 päivässä kun tuotetta oli valmiiksi Suomi varastossa. Testiasennus tehtiin samana iltana ja todellakin paketti oli käyttövalmis sähkö -ja hdmi kaapelin kytkemisen jälkeen tallentimen ja taulutv:n väliin. Langattomat kamerat löytyivät muutaman sekunnin jälkeen ja niiden välittämä kuva oli erittäin terävä jopa hämärässä huoneessa. Pieni pettymys oli että "videoverkkotallennin" on todellisuudessa peltilaatikko joka ei tallenna mitään ennenkuin siihen on asennettu sisäinen kiintolevy tai ulkoinen usb levy. Tämä on hankittava erikseen. Asia on mainittu kyllä tuote-esittelyssä webissä, mutta minulla meni kiireessä ohi. Tallennuksen testausta en ole tehnyt kun levyä ei löydy hyllystä. Seuraavan haasteen tarjosi Goolink ja CD:llä tulleen softan asennus. Kumpikaan ei löytänyt verkkotallenninboxia eikä siihen langattomasti kytkettyjä kameroita. Viikonlopun taistelun jälkeen selvisi, että QR koodi joka luo automaattisen linkin puhelimen ja boxin välille ei toimi oikein!? Ohjekirjasta ei ole mitään apua ongelmatilanteessa. Googlettamalla löytyi vinkkejä miten pääsee eteenpäin manuaalisesti. Homma alkoi luistaa kun puhelin, boxi ja läppäri olivat saman tukiaseman alla. En voi sanoa, että ihan plug and play tuotteesta on kysymys kokonaisuutena. Vaatii perehtymistä aiheeseen ja mielenkiintoa tietoteknisiin haasteisiin. Ongelmien ratkettua toimii kuin junan vessa paitsi että on parempi kuva :)
- Ruotsinkyla, Finland - ()
5/5 Jag rekommenderar dem som brukar handla från Kina Hongkong Thailand finska lagret bästa dem är inte så ärliga som dem berättar sina hemsidor sen varor kommer till mig då jag hade mycket problem med svenska tullen dom kräver pengar och när hörde det finns först jag trodde att det någon som vill lura folk sen jag kontaktade e-ville allt gick bra och jag är njöd med mitt köp.Jag rekommenderar dem som brukar handla från Kina Hongkong Thailand finska lagret bäst
- Palu pourhosseini, Sweden - ()
4/5 Ostin vasta tuotteen testasin kamerat sisällä kaikki toimivat hyvin ja

yhteyden muodostus oli hyvä. Valoisuuden säätö pelasi valonmäärän

vaihdellessa. En ole vielä voinut asentaa niitä käyttöön kovien pakkasten

takia. Odotukset on kovat kenttäkäytöstä.
- Nummela, Finland - ()
4/5 Pukinkonttiin hankittu, joten vain pikainen toimintatesti takana. Toimii se. Signaalin kantavuus arvelutti jo alkuunsa, onneksi myös kaapeliveto on mahdollinen, tarvinnee vielä hankkia kytkin väliin. Asennus oli helppo, kameran signaali löytyy viiveellä, mutta löytyy kumminkin kun vain malttaa. Ajanee asiansa.
- Kärsämäki, Finland - ()

9x Trådløse kameraer & NVR netværksharddisk

★★★★★
★★★★★
8 Anmeldelser

OBS! Produktet er i forsalg, vær opmærksom på usædvanlig leveringstid.

Et komplet sæt med ni kameraer og en netværks harddisk er ideel til hurtigt og nemt at overvåge gården, båden, lageret eller virksomheden. Med denne pakke sniger hverken tyve, butikstyve, eller zombier sig ubemærket forbi! Enhederne kan tåle temperaturer ned til -30 grader og arbejder i al slags vejr.

Kameraet overfører utrolige 200 meter i åbent terræn og gennem tre vægge stadig sender omkring 30 meter. Hvis det område, du ønsker at overvåge, er endnu større, kan du blot bruge en WiFi signal forstærker for ekstra rækkevidde.

Denne pakke er en NVR tilgang, der er både enkel og effektiv. Med NVR henvist til "Network Video Recorder", som adskiller sig fra almindelige CCTV-kameraer, DVR er "digitale videooptagere" på flere måder. En NVR gemmer det filmet på en ekstern site på samme netværk, såsom en harddisk. For at få ekstra sikkerhed, harddisk findes i flere forskellige steder i netværket, og om nødvendigt, er optagelsen replikeres til en eller flere sikkerhedskopier. Video fra en NVR kan også være, som den er forbundet til et netværk, vist ved en afstand, for eksempel en smartphone. NVR er er nem at bruge i systemer med flere kameraer, men kompatibilitet er vanskeligere end med DVR, så du er nødt til at sørge for, at de kameraer, du vil bruge hele passer sammen med NVR: a.

Kameraerne kan bruges hele året rundt 24 timer i døgnet, fordi de også har nat-mode.

Når du slutter NVR til internettet via en Ethernet-kabel eller WiFi, kan du se og styre kameraerne eksternt med den nemme Goolink mobil app.
Den mobile applikation søger kontakt med NVR et enkelt tryk på en knap, kan du i din mobil app til at skifte mellem de forskellige kameraer eller for eksempel til at styre bevægelsesføleren.

Du kan tilslutte NVR: en til en skærm eller et tv via HDMI eller VGA-kabel og se direkte udsendelse fra dine kameraer.
Du kan også optage video med et maksimum på 4 TB stor harddisk til senere, for eksempel, se på materialet ved din pc.

 


Specifikationer:

 • Plug-and-play-installation
 • SmartLink teknologi, ingen yderligere installationer!
 • Rækkevidde: 200 meter
 • HD-videooptagelse
 • Overvågningskamera kan gemme til en ekstern harddisk
 • Video-codec: H.264, M-JPEG
 • Ethernet: RJ45 10/100 MB
 • Phantom 10m IR
 • Wi-Fi: 802.11 b / g / n
 • Operativsystem: Android 2.2 eller nyere, iOS 5.0 eller nyere
 • Driftstemperatur: -30 ° C - + 60 ° C
 • Luftfugtighed: 0% - 90%

Pakken detaljer:

9 x Trådløs kamera
9 x beslag
1 x netværk harddisk (modul ingen harddisk)
1 x Mus til harddisk
1 x RJ45 Ethernet-kabel
1 x Engelsk Manual

Garanti:

1 år

3729 DKK Inkl moms 25%
Mængde  Læg i vogn
- Lager tilbage i indgående forsendelse: 4 Stk.
- Forventet levering: 2017-12-09 - 2017-12-23

Lignende produkter