Kokoonmenevä lemmikin ruoka- ja juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- ja juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- ja juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- ja juomakuppi

Kunde videoer

5/5 Näppärä, koska kokoontaitettavana siitä saa tarvittaessa "vinon" mallin, jos kupin alusta sitä vaatii. Hinta ja laatu vastasi odotuksia. Etenkin matkoilla todella tarpeellinen !
- Suolahti, Finland - ()
4/5 Pennuille sopivat ruokakupit, joista iloa vielä ruokailun jälkeen keveytensä vuoksi. Leikkivät kupeilla, kuljettaen niitä sinne tänne ja kestää rikkoutumatta pienten hampaissa. Aikuisen koiran matka juoma kuppina menee myös, mutta juniorit repivät riekaleiksi.
- Masala, Finland - ()
4/5 Hyvä juomakuppi koiralle reissuun. Käyttäjäryhmä ollut oikein tyytyväinen kuppiin. Muista kupeista ei ole juurikaan juonut reissussa ollessa. Nyt oli kuppi kelvannut.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hieman pienehkö kuppi. En tiedä lukiko ilmoituksessa miten iso tuo on, mutta 2dl taitaa olla jo liikaa vettä tuohon. Mutta kyllä se autossa menee hätävarana.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kätevä matkakuppi, taittuu todella pieneen tilaan ja kulkee hyvin mukana. Sopivan kokoinen pienelle koiralle. Avattuna on riittävän tukeva ettei romahda kesken käytön.
- Turku, Finland - ()
5/5 Yllättävänkin käytännölliseksi osoittautunut juomakuppi kääpiöpinserillemme. Aina reissussa mukana! Kestävän oloinen ja kokoontaitettavuus on iso plussa. Ei miinuksia.
- Lahti, Finland - ()

Kokoonmenevä lemmikin ruoka- ja juomakuppi

★★★★★
★★★★★
9 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Garanti:

3 måneder

Lignende produkter

Products you might be interested in: