Ophion USB-laturi 5V/2.4A

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra KJW
  KJW (2019-08-23)
 • Produkt billede fra KJW
  KJW (2019-08-23)
 • Produkt billede fra Marko M.
  Marko M. (2019-03-06)
 • Produkt billede fra Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)
 • Produkt billede fra Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)

5/5 Hintaansa nähden asiallinen usb-laturi. Tällä lataa kännykän, kameran ja kameran lisäakutkin. Ei valittamista, kun näitä ei yleensä liikaa ole kotona tai matkassa.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Otsalampun tilasin, ja tällaisella laitteella paristojen lataus onnistuisi ilman paristolaturia. Laite toimi hyvin kunnes katosi, kuten kaikki muukin pienempi tavara kodissamme, joten uutta tilaukseen. Hintakaan ei kovin paha ole
- Veikkola, Finland - ()
3/5 Ajaa asiansa ledvalaisimen laturina. Ihan hyvän tuntuinen tuote on tämä. Alun perin oli väärä virtapistoke paketin mukana. Sain tämän maksutta siis, kuten pitikin.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Valvontakameralle tämä tilattiin kun sen mukana ei tullut suomalaista verkkovirta-adapteria (tuli kiinalainen). Ja tämä toimii niinkuin pitääkin. Hinta-laatusuhde hyvä! Ei mitään moitittavaa. Että jos tarvetta tällaiselle niin pistäkee koriin! :)
- Vääksy, Finland - ()
5/5 Kaikille ja kaikenlaisille latureille on käyttöä.

Kun näitä latureita hankkii niin on hyvä tarkistaa jännitteen lisäksi latausvirran määrä että soveltuuko se kuinka hyvin ladattavaan tuotteeseen
- Lammi, Finland - ()
5/5 Pari kuukautta tätä halpaa laturia käytettyäni voin todeta, että tuli tehtyä hyvä ostos. Lataa puhelimet ja tabletit nopeasti, eikä lämpene liikaa, kuten joillakin halvoilla pikalatureilla on tapana. Suosittelen!
- Turku, Finland - ()

Ophion USB-laturi 5V/2.4A

★★★★★
★★★★★
15 Anmeldelser


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: