Ophion USB-laturi 5V/2.4A

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Marko M.
    Marko M. (2019-03-06)
  • Produkt billede fra Jouko H.
    Jouko H. (2018-09-26)
  • Produkt billede fra Jouko H.
    Jouko H. (2018-09-26)

5/5 Kaikille ja kaikenlaisille latureille on käyttöä.

Kun näitä latureita hankkii niin on hyvä tarkistaa jännitteen lisäksi latausvirran määrä että soveltuuko se kuinka hyvin ladattavaan tuotteeseen
- Lammi, Finland - ()
5/5 Pari kuukautta tätä halpaa laturia käytettyäni voin todeta, että tuli tehtyä hyvä ostos. Lataa puhelimet ja tabletit nopeasti, eikä lämpene liikaa, kuten joillakin halvoilla pikalatureilla on tapana. Suosittelen!
- Turku, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän erilaisen laturin kun edellisestä pääsi sauhut karkuun ja toiminta loppui siihen. Tätä uutta olen käyttänyt erittäi tehokkaan ledi lampun lataukseen ja todennut sen lataavan akun paljon nopeammin kuin entinen kännykkä laturi. nyt toivon vaan että tämä toimisi pitkään eli olisi parenpi laatuinen, aika näyttää.
- Turenki, Finland - ()
4/5 Kotona sisällä ladattu lähinnä lasten kevyempiä puhelimia. Toimii hyvin ja on simppeli. Pelkkä 5.v. Joten rajummat akut kaipaa järeemmän laturin. Johto tarvii hankkia erikseen.
- Pälkäne, Finland - ()
5/5 Mainion tuntuinen pieni laturi. Koko oli se, joka sai valitsemaan tämän. Suorituskyky vaikuttaa normaalille ja kaikki kokeilemani laitteet ovat tällä virtaa saaneet. Hinta / laatu kohdillaan. Menee repun pohjalle varalaturiksi reissuihin.
- Rauma, Finland - ()
5/5 Tehokas laturi/virtalähde. Teho riittää hyvin Raspberry 3 käyttöön. Laturin pariksi voisi tarjota edullista, pienen jännitehäviön USB-kaapelia.
- Lahti, Finland - ()

Ophion USB-laturi 5V/2.4A

★★★★★
★★★★★
11 Anmeldelser


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: