Upotettava 2 x USB-laturi ja jännitemittari

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Jukka K.
    Jukka K. (2018-08-16)
  • Produkt billede fra Juha S.
    Juha S. (2018-05-16)

5/5 Då man kopplar in denna bör man notera att bredvid flatstiften finns svagt markerat för polaritet, dvs + och -. Dessa måste kopplas rätt annars visas ingen spänning alls. Märkningen av dessa kunde vara tydligare. Väl installerad och rättkopplad är den förträfflig, mycket bra. Före fordonet startas visas spänning 12.6V och då fordonet startats visas 14.1V, nu vet jag att fordonets generator laddar.
- Sundom, Finland - ()
5/5 Vaihdoin auton toisen ulostulon (sytkämalli) tähän. Yllätyin kun huomasin että tämä oli hieman suurempi kuin alkuperäinen ja reikää piti kovertaa hieman. Lisäksi ulkopuolella tuo reuna on turhan laaja, eikä tuo ihan tahtonut asettua paikalleen. Nyt laite jäi hieman vinoon että kansi mahtuu kiinni.

Latausvirran näyttö on yleismittarini mukaan tarkka. Hyvä ostos.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Hyvä varuste esim, kun käyttää paljon mp-matkoilla sähkövarusteita leiriytyessä. Näkee heti kun esim. Ilmapatjan täyttänyt ja musaa kuunnellut mikä on akun tilanne.
- Jalasjärvi, Finland - ()
2/5 Hyvä latite. Mittari ehkä vähän pieni. Kun johdot ovat kiinni, mittarilukemaa on vaikea nähdä. Parempi kuin mittariton versio. Ahtaisiin paikkoihin joutuu kääntömää liittimet sivuun.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Asensin asuntoauton istuinryhmän yläpuolelle jälkikasvulle kännykän/tabletin lataukseen ja matka sujuu rattoisasti ilman virtaongelmia pitemmälläkin ajorupeamalla. Hintalaatusuhde hyvä. Integroitu jännitemittari näyttää samalla akun varaustilan yhdellä vilkaisulla. Voin suositella vastaavaan käyttöön :)
- Muurola, Finland - ()
4/5 Puhelimien lataukseen ajon aikana sekä jännitten tarkkailuun. Hyvin olen tullut sinuksi sen kanssa ja on toiminut moitteetta. Olen käyttänyt jo lä'hes vuoden ja on toiminut koko ajan. Joten laatua en osaa moittia. Toki suojakannen kiinnityslenksun leikkasin parin kuukauden jälkeen poikki ja olen käyttänyt niin, että jännite (tosi pieni näyttö mielestäni) kokoajan luettavissa. Suosittelen
- Pirkkala, Finland - ()

Upotettava 2 x USB-laturi ja jännitemittari

★★★★★
★★★★★
13 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Lignende produkter

Products you might be interested in: