Kingston SDHC -muistikortti, nopeusluokka 10
 • Kingston SDHC -muistikortti, nopeusluokka 10
 • Kingston SDHC -muistikortti, nopeusluokka 10

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Jonez-Fin
  Jonez-Fin (2019-01-11)
 • Produkt billede fra Maro
  Maro (2015-07-11)
 • Produkt billede fra Elmo H.
  Elmo H. (2014-07-20)

Kunde videoer

5/5 Ostin näitä kortteja vastaisen varalle kuten filmirullia ennen vanhaan. En ole juuri näitä vielä käyttänyt, mutta en epäile näiden toimivuutta reissuun lähtiessäni. Vaikea muuten erityisemmin näitä arvostella.
- Hanko pohjoinen, Finland - ()
5/5 Hyvä kortti Olympuksen kameralle. Riittävän nopea, että sarjakuvaukset onnistuu hyvin ja videot tallentuu ilman ongelmia. Luotettava merkki ja myyjä. Ihan 5/5!
- Joensuu, Finland - ()
4/5 oikein mainio musitikortti hintaansa nähden. yllättävän paljon mahtuu jpg+raw kuvia järkkärissä ollessaan. toiminut moitteetta ja voin suositella
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Käyttö riistakamerassa hyvä, sillä on helpompi ulkona, yleensä metsässä, kintaat kädessä ja pakkasessa asentaa kameraan kuin pinikokoisempi micro sd kortti. Valitettavasti juurikaan muuaalla kyseistä sdhc korttia ei enää käytetä.
- Raisio, Finland - ()
5/5 Toimii kuten kortin pitääkin toimia. Ei huomauttamista. Hinta on edullinen. Toimitusaika on pitkä, mutta kun sen tietää, niin osaa siihenkin varautua.
- Lapinlahti, Finland - ()
3/5 Perus kamaa¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
- Savonlinna, Finland - ()

Kingston SDHC -muistikortti, nopeusluokka 10

★★★★★
★★★★★
18 Anmeldelser


Garanti:

Livstid

Lignende produkter

Products you might be interested in: