Halkaisuteline polttopuille
  • Halkaisuteline polttopuille
  • Halkaisuteline polttopuille
  • Halkaisuteline polttopuille

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Teuvo T.
    Teuvo T. (2019-08-22)
  • Produkt billede fra Teuvo T.
    Teuvo T. (2019-08-22)

5/5 Epäilin toden teolla tätä tuotetta, että miten mahtaa käydä ja onko edes mistään kotoisin. No toisin kävi. Todella kätevä peli. Pienen moskan käyttö riittää jo puiden halkaisuun. Tämä on turvallinen vaikka lapsen käyttää. Pieni isku vaan puun päähän, niin on jo kiinni terässä ja sen jälkeen vähän isompi napautus ja puu on halki. Kätevät kiinnityskohdat. Pitää vielä kokeilla, että ruuvaa johonkin kiinni, niin ei pääse liikkumaan.
- Sahalahti, Finland - ()
5/5 Mökillä klapien tekoon. Ostos oli hyvä ja laittaa asiat halki sovitusti. Hyvä hinta laatu suhde. Helppo käyttää, kun vaan lyä lekalla klapia päähän.
- Lapua, Finland - ()
4/5 Helppo tehdä halutun kokoisia klapeja eikä tarvitse pelätä kirveellä hosumista.

Toimituksen jälkeen tuotteessa oli teräviä hitsaussäröjä jotka piti hioa nsin pois. Myös terä oli "kesäterässä". Noi hoidettua toimi hyvin vähäoksaisissa haloissa. Sen kun paukutti menemään.
- Muurame, Finland - ()
3/5 Teline toimii hyvin kunhan alusta ei ole joustava, tosin oksaisempi halko kyllä jumittuu telineeseen varsin lujasti. Näkisin tämän kuitenkin pienempiä halkomistarpeita varten kirvestä kätevämmäksi.
- Viinijärvi, Finland - ()
4/5 Tuli juuri sitä mitä oli luvattukkin. Toimiva peli jolla emäntäkin uskaltaa polttopuita tehdä saunaa varten :) Aiemmista kommenteista poiketen oma versio oli valmiiksi niin terävä ettei tarvinnut tosiaan mitään viritellä ennen käyttöä. Tällä hetkellä vielä irtoversiona mutta sen saa tarvittaessä myös kiinnitettyä alustaan.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Omassa kappaleessani terä oli kohtuu tylsä, joka kuitenkin ratkesi teroittamalla. Kun ruuvasin vielä telineen halkaisupölliin kiinni niin homma alkoi luistaa. Hyvä ostos!
- Ulvila, Finland - ()

Halkaisuteline polttopuille

★★★★★
★★★★★
7 Anmeldelser

OBS! Produktet er i forsalg, vær opmærksom på usædvanlig leveringstid.


Garanti:

1 år

Der er stadig tid, tilbuddet gælder i:

dage Timer minutter og s
449 DKK Inkl moms 25%
Norm. 519
Mængde  Læg i vogn

Lager tilbage i indgående forsendelse: Over 5 Stk.
Forventet levering: 2020-06-09 - 2020-06-30

Lignende produkter

Products you might be interested in: