Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Jussi R.
    Jussi R. (2016-12-25)
  • Produkt billede fra Suvi H.
    Suvi H. (2016-11-01)
  • Produkt billede fra Suvi H.
    Suvi H. (2016-11-01)

Kunde videoer

4/5 Tilasin tabletille näppiksen ja on hyvä, pienikokoinen näppäimistö. Toimii hyvin tabletilla ja älytelkkarissa. Suosittelen pientä ja toimivaa näppäimistöä etsiville.
- Minkiö, Finland - ()
4/5 Toiminnaltaan tama nappaimisto on hyvä. tasta puutuu kuitenkin skandinaaviset aakkoset. Laitteen liittäminen tabletin tai puhelimen Pariisi on helppoa Tilasin tabletin mukana Taman nappaimisto sielun kanssa. olisi ollut hyvä jos suojassa olisi ollut jokin kiinnitysten Anneli tallessa nappaimistolle. talloin nappaimisto pysyisi paremmin tabletin mukana ja suojassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin suojan ja näppäimstön uudelle tabletilleni ja ovat toimineet moitteettomasti. Olen todella tyytyväinen. Voin suositella sitä muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistö ja tabletin kuoret ovat enemmän kuin hyvä lisä tabletille. Varsinkin Windowsin puolella näppäimistö tekee laitteesta käytännössä läppärinkorvikkeen. Kuoret tosin vaikuttavat siltä, että niiden käyttöikä ei ehkä ole niin hyvä kuin toivoisin, mutta kauniisti pitäen varmasti kestävät riittävän pitkään.

Näppäimistö on kuoressa kiinni magneetilla, mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Alussa näppäimistön latauksen kanssa oli ongelmia, mutta ilmeisesti laite kaipasi muutaman kunnon latauksen ennenkuin lähti toimimaan. Välillä Bluetooth-näppäimistön yhdistäminen on haasteellista, erityisesti Windowsin puolella. Siksi kaipaisin ihan perinteistä piuha-mahdollisuuttakin, mutta kyllä tämän kanssa pärjää. Välillä pitää poistaa ja asentaa uudelleen, joka ärsyttää, mutta on periaatteessa pieni vaiva.
- Lielahti tl, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen näppäimistö.

Yhdistäminen Teclast X98 tablettiin onnistuu vaivattomasti, ja asetukset muuttamalla saa myös ääkköset toimimaan. Tosin sillon osan erikoismerkeistä joutuu etsimään ns. ulkomuistista, joka saattaa olla ongelma jos käyttää tietokonetta harvemmin..

Näppäimistön akku ladataan micro-usbllä, joten kaikkien android laitteiden laturit sopivat hyvin. Akun kesto on vähintääkin riittävä... aktiivisessa käytössä kestää about 4 päivää...
- Turku, Finland - ()

★★★★★
★★★★★
5 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Lignende produkter

Products you might be interested in: